20100223

Loma alkoi

Pöö, on ollut parin päivän postaustauko. Isopappani kuoli lauantaina, ja ei oikein huvittanut mikään. Nyt kuitenkin lähdettin reissuun kohti Egyptiä, tänä iltana tultiin tänne Hilton hotelliin Helsinkiin lentokentän viereen ja huomenna lähtee lento Egyptiin!
Hieman kuvia tältä päivältä!

Tässä tätä hotellia hieman.

Tässä hotellihuonetta, meillä oli siis kaksi yhdistettyä huonetta joihin oli väliovi joka on siis auki ja tässä on mun ja mun siskon huonetta.
 
 
 
Meikä päätti mennä vaahtokylpyyn!
 
  
Toivottavasti ei ole liian K-18 materiaalia! :D

Olin innoissani kun jokaisessa huoneessa on tämmöset aina asukkaalle, ja ne saa omaksi. Pienet ilot ihmisellä, haha!
 
 

 
Tässä vielä päivän asu.
 
Ja kaikki nämä luonnollisestikkin kirppikseltä, ylläri? Sukkahousut on H&M kyllä.

Huomenna aamulla 9.10 lähtee lento Egyptiin Aharm el sheikhiin!

En tiedä toimiiko Egyptissä meidän hotellilla netti, mutta jos toimii postaan kuvia tänne! 

HEIPPA SUOMI!

20100219

Second Hand

Palatakseni viikon alkuun kävin tosiaan ensimmäistä kertaa Second Hand liikkeessä, ja ostin sieltä sen harmaan neuleen mutta myös tuon kirkkaanpunaisen paidan joka on aiika kiva! Ja tuo öö..liivi? (Mikskä sitä sanotaan? :D) sen löysin bonukselta hintaan 2e.


Sitten vielä hieman kenkien esittelyä, yhdet parhaimmista kengistäni!
Aina olen halunnut kirkkaanpunaisia korkokenkiä, ja vihdoin ne löysin vähän aikaa sitten.

Tää oli tämmönen nopeahko postaus, kun joudun lähtemään keskustaan etsimään itselleni uusia kenkiä (siihen paljon joutumista tarvita), kun siis sinne Egyptiin jotkut kivat kengät! Ja sitten myös matkalaukku, joka on aika oleellinen osa reissaamista :D Illalla EHKÄ SAATTE pidemmän postauksen, moikka! ;)

20100218

Kierrätyskeskus

Tosiaan, olin siellä Keuruulla. Äskön pääsin kotiin. Tosiaan oltiin Keuruulla siellä abigaalassa JA käytiin kiertelemässä Sussun ja Sarin kanssa pari kirppistä (keuruun ehkä ainoat+yks ällötys mihin ei menty) niistä en löytänyt mitään, mutta sitten Sussu sano että Keuruulla on kierrätyskeskus parin neljän kilsan päässä keskustasta.. wooooot? Sinne lähettiin sitten ajamaan. Se oli toooosi iso, ja halpa paikka. Siellä oli kauheasti kaikkia huonekaluja sun muita härpäkkeitä kahvinkeittimistä bussin irtonaisiin tuoleihin :D Ite viihdyin enemmän siellä ns."vaatepuolella" ja sieltä löytykin kivaa! Ja tässä hieman tätä kivaa teidänkin nähtäville (pitkästä aikaa kuvia missä oon suoristanut hiukset whuuaaa):
 
Tuo oli oikeasti varmaan jonkun papan vanha paita, mutta meikälle siitä syntyi makea mekko! Nuo käsienaukot on ehkä vähän liian suuret, mutta se ei haittaa menoa jos tuonne laittaa jonkun paidan alle! Juu ja huivi esiintyy kuvassa, sen sopivuudesta tuohon vaatteeseen en pistä vastuulleni se vaan on niin ihana ja lämmin ja oli käsien ulottuvilla joten se saa nyt kelvata!
 
Tää oli aivan mahtava! Tuo oli siis kauluspaita kokoa tuhat, joten siitäkin mekko. Ja niin tuon vyön löysin hintaan 0,50cnt toisesta niistä kahdesta kirppiksestä (ainiin, sanoin äsken etten löytänyt mitään mutta tuon tosiaan löysin ja yhden laukun..)
Tää paita löytyi sieltä kanssa ja nuo pienet helmet myös(kuvasta ei ehkä helmiä erota) . Löysin myös prikulleen samanlaiset pienet helmet mutta beiget.
 Ja kaksi laukkua löytyi:
 
  
Tämä laukku löytyi myös siltä kirppikseltä mistä vyö, tämä oli sen 2e :)

+Lompakko
 

Selvisin vitosella koko reissusta! Ajatelkaa 2 mekkoa, villapaita, vyö, 2 laukkua, 2 helmet ja lompakko! Ei huono reissu ollenkaan!

20100217

Don't look back in anger

Nonniin, saavuinpa vihdoinkin tänne Keuruulle. Tai noh, matkaan meni se pari tuntia kun Tampereelta ajoin mutta käytiin äipän kanssa kaupassa ja kaikkea. Ja äippä kustans mulle uusimman trendin oioi, ja kävin ostamassa hiukan karkkia ja tuplan ja sitten voin syventyä siihen oikein kunnolla. Mun mielestä trendiä ei vain voi lukea ilman jotain pientä naposteltavaa. Noh, oon muutenkin tämmönen herkkusuu :D

Tässä vielä pientä brassailua eilisessä postauksessa esiintyneestä Vilan mekosta, joka oli tosiaan kirppikseltä sen 2e. Lisäsin vyön ja helmet, mun mielestä se muuttu ehkä paremmaks?
 

Joku on saattanutkin huomata, että käytän aina tuota samaa vyötä. MULLA EI OO MUUTA (siis tuommoista ylävyötärölle laitettavaa), ne maksaa niin paljon :( Eikä kirppiksellä oo sattunu vielä ainuttakaan vastaan!

Tässä seuraavaksi yksi eilisistä löydöistäni bonus kirppikseltä, myöskin 2e. Mun mielestä tää mekko on aika söpö.
 
Mä en oikein tiedä mitä tähän voisi lisätä? Ideoita? Kun mekko on jo aika hyvä pelkästään itsekseen. Hahahhahah, Miika dataa taustalla! :D

Löysin myös bonukselta maailman söpöimmän virkatun laukun hintaan 3e. Aivan ihana! (Mun perus lausahdus tätä nykyä tuo "aivan ihana" :D )
 

Vierailin myös joku aika sitten Gt:ssä, ja löysin sieltä korvikset! Nam. Ne sopii mun yhteen paitaan tosi hyvin (jonka näette ehkä joskus tässä ;> ), niissä on samanlainen kuosi melkeimpä.
 
 




Tässä teille ripaus lempibändiäni.
 

Tahdotko niin?

Tulin nopeesti käymään koneella, oon lähdössä tässä kohta puoleen ajelemaan Keuruulle. Siellä on abigaala, ja meikä haluaa välttämättä nähdä sen! Hahaa.
Muutenkin saan siittä sitten kotiavaimet, kun unohdin ne viikonloppuna sinne, koska tosiaan pitää ilmoittaa tässä vaiheessa että mulla on maailman surkein muisti ikinä. 
TOSIAAN ajan keuruulle mahtavalla Toyota corollallani, ja pitäis mennä tankkaamaankin sitä ennen, arvatkaa kaks kertaa osaanko, kerran oon tankannu. Eli oon perusnainen liikenteessä, sekoilen vaan :D
ILLALLA
           TULEE
                   LUULTAVASTI
                                        TAAS
                                              TEIDÄN
                                                        SURUKSENNE                      
                                                                             UUSI
                                                                                  POSTAUS 
ja linkittämään teille taas yhden mahtibiisin. Jonka varmaan jokainen on kuullut, mutta saattepahan kuunnella uudestaan!

MÄ 
MEEN 
NYT 
MOI!
 

Kirppislöytöjä

Tänään oli kyllä kirppispäivä, ja pianotuntikin oli!
Muistatteko muuten kun puhuin, että haluan punaisen rusetin?
VIHDOIN LÖYSIN! Kiitos Gt.


 
TITTIDII!




Sitten niihin kirppisostoksiin!


Eli tuon punaisen paidan pelastin Second handista hintaan 3,50e. Ihan perus poolopaita.Tuo ruskea mekko on Dorothy Perkinsin, joka on aivan ihana. Joskus sen sain luokkamme tyttöjen vaatevaihtari-illassa, tuosta kamppaili pari muutakin arpomalla meikä sitten oli onnellinen omistaja! Aivan ihana.
 
Tuo huivi ilona-kirppikseltä hintaan 50cnt ja tuo neule 7,50 second handista.
Hahhah, piirsin ittelleni hameen koska olin sukkahoususillani kuvanotto hetkellä ja tajusin sen vasta kuvia katsellessa joteeeen näppäränä tyttönä piirsin itselleni hameen PAINTILLA :D Olenhan sentään hyvä taiteilija, kuten kuvasta näkyy ;)
 
 
Tälläinen ihana mekkotunikahässäkkäentiedäkumpi löytyi bonukselta hintaan 2euroa. Ei paha, ja Vilan alkuperäinen.


Ja nyt tajusin vihdoin tän videotsydeemin. Nyt se mieletön biisi mistä jo vähän aikaa sitten hehkutin. Tai no mieletön ja mieletön, mutta sanat ovat aivan ihanat niin kuin yleensäkin Chisun sanoissa on aina jokin sanoma, ja tässä se on eritoten hyvä.


20100215

Hamahelmi

Hamahamahamahamahelmijuttuja!
Eli MINÄ aloin askartelemaan, joka on aivan ennenkuulumatonta todellakin. Noh, mutta kuitenkin. Olin viikonloppuna Keuruulla vanhemmillani ja siellä sitten kolmen pikkusiskoni kanssa askartelimme hamahelmillä, ja sain mahtavan vinkin parista nettiblogista ( ia:n blogi ja täältä!) joten päätin kokeilla itse!

 
 
 Sitten kävin ostamassa korviskoukkuja aloin väkertelemään.
 

Yhdet jaksoin jo tän illan aikana väkertää!
     
 
Olin tänään Kirjastolla hieman soittelemassa taas pianoa, jos ette tienneet niin Tampereen kirjastolla voi käydä ilmaiseksi soittamassa pianoa! Varaat vaan ajan. Mutta sinne sitten pitää mennä kanssa jos varaa, ei voi jättää käymättä koska ne vuorot ovat haluttuja. Mulle tulee vasta keväämmällä piano tänne Tampereelta, tosiaan ostin pianon. :D
Mutta niin siitä Kirjastolta suuntasin tohvelini parin sadan metrin päähän missä sijaitsee Ilona kirppis, sieltä löytyy aina niin ihania kaikkia kaikkia...ömm...asioita? :D (vaatteita, kenkiä kaikkea mitä kirpputorilta nyt voi löytää)
Tänään pelastin mukaani laukun, kaulaliinan, ja kaksi mekkoa jonka toisen esittelen nyt (loput myöhemmiiiin ;> ).


En löytänyt mistään mitään pantaa, ja tarvitsin välttämättä pannan (koska hiukseni ovat niin kakkaiset, kun en ole tänään käynyt suihkussa). Noh, en löytänyt mistään joten loihdin semmoisen itse kieputtamalla hieman villalankaa.
 
Joo tiedän, mun hiustenrasvaisuusprosentti (1000%) on käsin kosketeltavissa.

Peeäs. Nielasin mun kielikorun pallon! Apuaa, mulla ei oo korua. Toivottavasti ei mene umpeen, täytyy huomenna käydä metsästämässä kaupoilta joku kiva Emmimäinen. 

Pps. Miten ihmeessä tähän blogiin voi yhdistää videoita? En ymmärrä. Nyt ois ollu niin hyvä videosaalis.

Ppps. Poikaystäväni protestoi tyyli/muotiblogien asentoja, koska hänen mielestään ne ovat idioottimaisia ja sainpa napata vielä kuvan jossa hän demonstroi tätä asentoa :D
 
Hahaa :D

20100214

Matka

Pakko tulla tänne hehkuttamaan, 10 päivää ja olen Egyptin lämmössä.
Ajatelkaa! Mun eka oikea rantaloma. Oon ollu vain Latviassa ja Ruotsiin mentiin joskus laivalla, joten kyllä oi kyllä vain maistuu! Lähdetään koko perhe, meitä on siis tosiaan kuusi ihmistä.


Varsinainen paikka minne mennään on Sharm El Sheikh.
 
  

Ja jos uskaltaisin mennä sukeltamaan..
 
Tälläisiä kuvia tähän talven keskelle ;)

Kaikille teille!

20100213

Miten tyylini syntyi?

Mulla on ollut aivan mielettömästi eri tyylejä, jotka ovat vaihdelleet. Näin jälkeenpäin.. mitä ihmettä mun päässä on liikkunut? Tuskin mitään. Mut okei siis, noloa myöntää mutta JEP myös minä olen ollut julmetunmoinen teinipissis. Kirmannut tuolla kylillä siideripullo kädessä ja juossut poliiseja pakoon. Onneksi tämä tapahtui kuitenkin kahdeksannella luokalla, eli siitä on jo reilusti aikaa :D


Tuon kauden loppupuolella aloin kyllästyä leimaani, mua ällötti mun kermakakku pukeutuminen ja päätin vaihtaa tyyliä. Se oli järkyttävää.. siitä ei ole TOIVOTTAVASTI (kellään) yhtään kuvia. Eli jotkut limenvihreät sukkahousut jotka on revitty, ja jotkut farkut käärittyinä polviin asti, huppari menneiltä ajoiltani ja hiukset tupeerattu järkyttävän näköisiksi. Tässä oli mun uusi "rock" tyyli. Hävettää ajatellakkin, että mitäköhän musta silloin ajateltiin.Jossain vaiheessa mulla kai sytty lamppu päässä: mun pukeutumiseni oli järkyttävä. Sen jälkeen aloin pukeutua taas teinisti, mutta hillitymmin.
 

Aloin ostella hieman hipahtavia vaatteita, en tiennyt itsekään miksi. Kirppiksiltä tein aina mahtavia löytöjä, ja vein ne kotiin kaappiin. En kuitenkaan käyttänyt niitä juurikaan, ne tulivat pikkuhiljaa käyttöön. Nopeampaa tahtia mä niitä ostin, kun että ne tulivat käyttöön. Mutta huomasi selvästi, että mun tyyli oli muuntautumassa taas toiseen suuntaan.




Loppujen lopuksi myin kaikki mielestäni "teinit" vaatteet kirpputorilla, ja aloin satsaamaan uuteen vaatevarastooni koska aloin enemmän ja enemmän käyttää näitä mielestäni hieman hullunkurisia vaatteita. Siinä sitten 2008 syksyllä tyylini alkoi muuttua todella hippimäiseksi. Takutkin tupsahti päähän, jep.
 
 

Nämä rastat ehtivät olla sen 6 kuukautta, kun päätin että haluan niistä eroon. Vaikka silloin kun ne kaveri väsäsi alulle vannoin henkeen ja vereen olevani elämäni loppuun asti takkupää. Noh, kuitenkin alkoi prosessi missä haluttiin rastat veke. Ratkoin niitä joka ilta kuukauden ajan, ja olin saanut ehkä puolet selvitettyä. Sen jälkeen menin äitini omistamaan kampaamoon ja siellä äiti ja sen kummatin työkaverit aina vuoronperään aukoivat kanssani lockseja. Siinä meni se 8h, sen jälkeen päänahkani oli niin hellänä että sattui kun sitä vain kampasikin. Seuraavaan päivään piti odottaa.. Äiti leikkasi mulle uudenlaiset hiukset, koska ne olivat niin ohuet rastojen jälkeen että äitiä saan kyllä kiittää tästä mahtavasta loihtimisesta, ja värjäsi mulle maailman mahtavimmat hiukset!
 

 Olihan se kova kolaus kun koko elämän ollut pitkät hiukset ja nyt olikin lyhyet! No tein sen mitä mun oli tehtävä, otin pidennykset. Vaikka olen koko elämäni ajan ollut ihmisiä vastaan joilla on pidennykset.. mutta mun oli pakko. :D
 
 
 
Hiuksenihan ovat olleet aina pitkät ja luonnonkiharat. Tässä kuva ennen rastoja (ja kyllä, omistan luonnonkiharat hiukset):
 

 Ja tällä hetkellä, tyylini on sitä mitä se on. En osaa sanoa oikein vielä mitä se on, ehkä jälkeenpäin. Mutta siis, tyylini on muodostunut todella monista vastoinkäymisistä ja kokeiluista. Ja vasta nyt olen tyytyväinen!