20100623

ten million fireflies

Eilinen meni tosi kivasti, menin edellisenä iltana nukkumaan jo yhdeksältä kun olin niin väsynyt. Ja heräsin eilen kahdeltatoista. Jonka vaikutuksena, viime yönä nukahdin joskus viiden aikaan ja tänään heräsin jo kahdeltatoista. Unirytmit päin..
Mutta joo! Aamusta vedettiin tortilloita!
Hahahah, sitten meidän mökille eksyi joku ihme hihhuli!
Eilinen meni rennosti chillaillessa, ja turistessa. Yhdessä vaiheessa saatiin kuningasidea ja päätettiin lähteä ottamaan tuohon sadan metrin päähän mökistä rantaan ottamaan kuvia. Ja oliko ees nättiä!
Mulla on päällä H&M ostettu mekko hintaan 19,90e. Itseasiassa ostin ton vaan ilman, että edes sovitin (en milään jaksanut mennä sovittamaan). Ja ostin 36 koon, kun jotkut mun vaatteet on kokoa 34 ja jotkut 36, niin päätäppä siinä sitten! No valitsin spontaanisti 36 koon ja menin kassalle. Kotona sitten sovitin mekkoa, ja se osottautui hieman liian suureksi. Ja vetoketjun kohdalta mekko ryttyyntyy hieman kupruille, joka on ruman näköistä. Mutta eilen vetäisin kuitenkin mekon päälle toista kertaa sen jälkeen kun sitä sovitin kotona, ja mekko pääsi ensimmäistä kertaa sisätiloista ulos. Ja kieltämättä kyllä voin sanoa, että ei tuntunut ollenkaan pahalta. Taisin sittenkin tykästyä tuohon.
 Aivan ihanat maisemat, tuntui aivan että olisi ollut ulkomailla!
 Ja tässä vähän lähikuvaa.
Tuntu ihan kun ois ollu jossain kuvaus-studiolla, koska maisema oli niin hieno ja tuuli tuiversi hiuksia. Suomen kesä on kyllä ihan mahtava!
Tuossa huomaatte miten oon kiskonu mekkoa alaspäin, ettei ne kurtut näkyisi ja siks se näyttää tossa ihan rumalta. Siis tuo helma. Ja oon aina ollut vähän vaakaraitaa vastaan vaatteissa, koska ne leventää mun mielestä kroppaa.
Täällä on noin 20 astetta lämmintä, oioi. Juhannukseks on luvattu vielä parempaa kelia! Käy! Pitäkää huolta toisistanne hei.

20100621

Empä ookkaan tänne vähään aikaa kirjotellut, on ollut ihan hirveästi tekemistä! Tänään lähdettiin tänne kalajoelle kesäloman viettoon! Lähdettiin ajamaan aamulla kymmeneltä Keuruulta.
 Ensimmäinen pysähdys oli Kaustisilla yhden maissa, ja mentiin syömään ja sekoilemaan!


Tultiin siis karon mökille kalajoelle! Täällä on tällä hetkellä minä,caro,satu,sara,anni ja heidi yötä. :) Torstaina saapuu loput!
Karon kanssa koitettiin ottaa kuvaa, että mä näyttäisin pidemmältä. :D Oon niin kyllästynyt siihen kun oon aina porukan lyhin, tosiaan pituutta mulle on siunattu se 156,5cm. Joten mulle on edes kerran sallittu pieni pissitys kuva, jossa näytän pidemmältä.
Seisottiin keskellä parkkipaikkoja autojen tukkona ja otettiin kuvia, ei ihme kyllä saatu vihaisia katseita ja tööttäyksiä!
Mentiin sisälle vetämään vielä hampparit, jotka oli oikeesti ihan pirun pahoja. Hyi, enkä muutenkaan tykkää kauheesti hampurilaisista. Enkä myös suklaasta. Mun makutottumukset on todella oudot, ja oon mielettömän nirso!
Haettiin Satu ylivieskasta, ja siitä jatkettiin kalajoelle. Oon ihan mielettömän väsynyt, ja ajattelin mennä tänään aikaisemmin nukkumaan. Muuten nukahdan kyllä pystyyn. 
Niin ja ainiin joo! Ajettiin k-kaupan pihaan täällä kalajoella, ja yks mies ajo mun auton nokkaan (vastakkaiset parkkipaikat) ja osu vielä viereiseenkin autoon. En tajua miten ihmiset ei voi katsoa eteensä, ja kunnioittaa toisten omaisuutta! Mutta autoon ei onneksi tullut jälkeä. Ei se viinalta haissut, kun koitin vähän nuuskutella :D Ei sitten soitettu sen naisen (jonka autoon kanssa ajattiin) poliiseja.
Mulla oli muuten ihan hirveä vaatekriisi tänne lähtiessä! Pakkasin ihan hullut vaatteet mukaan, kauhea kassi! Kaikkia kaulakoruja, sormuksia,kolmet kengät ja ää! Mulla on vaan aina niin hirveetä aamusin, koska en osaa päättää mitä laitan päälle. Ja mulla on joka päivä eri fiilis, ja laitan fiiliksen mukaan vaatteet. En voi todellakaan valita vaatteita edellisenä päivänä, koska jo seuraavana aamuna mulla on eri fiilis ja olotila. Ja kaikista ärsyttävintä on, jos lähtee kiireessä liikenteeseen ja valitsee väärät vaatteet ja tuntee olonsa todella epämukavaksi. Näin kävi mulle tänään, kun valkkasin äkkiä noi vaatteet. Aivan järkyttävät. Heti kun päästiin kalajoelle, vaihdoin vaatteet :D
Joidenkin mielestä kuulostaa ehkä pinnalliselta,mutta ei en halua olla pinnallinen, haluan vaan elää fiiliksen ja olotilan mukaan ja siihen sisältyy myös vaatteet!
Tässä myös pari kuvaa viikonlopulta kun käytiin Keuruun satamassa syömässä jätskiä ja hengailemassa Sarin kanssa!
Grillattiin lauantaina Janeten ja Sarin kanssa janetella, ja söin ensimmäistä kertaa elämässäni maissia! Tai siis oon syöny maissia semmosina palasina, mutta tuo oli tuommonen kokonainen!
 Janette toimi grillausmestarina, tuli kyllä hyvää!
 Ja ainiin, mulla oli eilen ihanat sukkahousut! Nää on ihan lempparit!
Tässä teille vähän pidempi postaus vaihteeksi! Katotaan jos huomennakin pääsen kirjottamaan uuden postauksen huomisesta päivästä! :)
Pitäkää huolta ystävistänne, ja pitäkää kiva juhannus jee!

20100618

Luonto

Eilinen meni kivasti ollessa kuskina Jyväskylässä parille neitokaiselle. Eilisestä on kuvia hieman, mutta ne on toisen neidon kamerassa. Kestää, kuhan ne saan! Ajattelin siis vielä läväyttää toissapäivältä pari kuvaa tiskiin. Ettei kuvasaldo jää aivan nollaan.
Tuo on lempipaikkani Keuruulla. Jossa olen usein. Yleensä istun siellä yksin ja mietin miksi maailmasta tuli juuri tämmöinen. Tai pohdin omia iloja ja surujani. Mun mielestä jokaisella pitäis olla joku semmonen paikka, joka on hieman rauhallisempi. Ja luonnossa.

20100617

Mitä tapahtuu kun aurinko sammuu?

Arvatkaas mitä? Kameran laturi löytyi, vihdoin! Mutta kerettiin kuvia napsimaan vasta illalla. Joten.. noh, näettehän sen tästä. :D
Oltiin Sarin kanssa Tampereella käymässä eilen, ja haettiin meikän loput kamat sieltä tänne Keuruulle.Ja minähän toimin rallikuskina.






Nonniin, täällä sitten pitäis asua tovi. Huomenna meen kahtomaan yhtä kämppää, ja jos se on hyvä nappaan sen itselleni!
Asukokonaisuus tältä päivältä oli mielestäni aika kökkö.Mutta kun kaikki vaatteet ovat tuhansissa muovipusseissa, ja kaikki pitää pestä joten on vaikea löytää mitään PUHDASTA päälle pantavaa.
Oltiin oikeasti niin levottomalla päällä, että hyviä kuvia ei oikein saanut. :D

Mä en oikeasti tiedä, että mitä tässä kuvassa tapahtuu.
Kirmasin niityllä. Hahahhah. Ilme kertoo kaiken, kivaa oli!
Tosiaan nyt pari "onnistunutta" asukuvaa tähän.
   


Hieman myös sekoiltiin.

Surullista ehkä, mutta tällä hetkellä asustan porukoideni portaiden alla! Mutta tää on ihan mieletöntä, että on oma kolo jossain. Mutta kirjaimellisesti punkkaan toisten nurkissa, portaiden alla. :D Mutta ois toinen vaihtoehto ollu punkata jonkun kolmen siskon huoneessa, ja tää käy vallan mainiosti mulle. Koitin sisustaa tätä vähän söpösti. Mutta tää on kuitenkin aivan mahtava kolo. Voisin ottaa kuvia seuraavaan postaukseen!
Tässä oli teille hieman kuvia, ei niinkään paljoa tekstiä. Oon sen teille velkaa. Mutta onneksi kameran laturi löytyi, ja postaaminen voi taas jatkua! Älkää kadotko, ootte kivoja.

20100610

Missä on kamerani laturi?

Oon pahoillani, kun ei ole tullut päivityksiä. Meikän kameran laturi on nimittäin hukkunut. Ja ei ole yhtään rahaa nyt, että saisin ostettua uutta. Ja kavereillakin on tosi harvoin omia kameroita mukana. Joten kuvasato on todella pieni. Koittakaa kestää siihen asti, että saan uuden laturin hommattua. TAI LÖYDÄN SEN VANHAN.


Oon tällä hetkellä pikavisiitillä Tampereella, mutta lähden takaisin Keuruulle kohtapuolin.
Ei täällä Tampereella jaksa, kun ei edes missään voi ottaa aurinkoa! Joutuu kävellä kilometrien päähän, kun taas keuruulla sun ei tarvi kävellä kun kotipihaan ja asettautua mukavasti aurinkotuoliin. 
 Näissä kuvissahan en ole suoristanut hiuksia, eli ihan normikunnossa. Kyllä, mulla on noin luonnonkiharat hiukset. Itseasiassa nuo ovat suihkun jälkeen kolme tuntia eteenpäin, enkä ole edes harjannut niitä. Itse vihaan niitä, äyh.
Mutta hei, meitsi koittaa jostain kaivaa sen laturin! Siihen asti, heippa höpöt!

20100604

Räväkämpää, kiitos.

Eilen oli kiva päivä, olin tosiaan työhaastattelussa ja mummin kanssa keuruun torilla :D Ja heräsin jo kahdeksalta joka oli aivan liian aikaisin mulle! Sitten ajelin tampereelle energiajuoman turvin, Miikan kanssa lähdettiin kuvailemaan Pispalaan ja Hatanpäälle, oli älyn kivaa! Sen jälkeen kokkailtiin sitten jauhelihakeittoa, nam nam. Tai Miika kuori perunat, ja meikä teki loput. Kristillinen tasajako :D
Haaa. Mutta tässä hieman kuvasatoa eiliseltä reissulta ja se kauan odotettu PÄIVÄN ASU!
Elikkä nyt sanon jo tässä ihan, että tuo kauluspaita on paras löytöni ikinä kirppikseltä. Oon niin kauan etsinyt tuollaista, ja nyt se löytyi. Ja vieläpä pilkkahintaan 1,80e. Toi on ihan mieletön. Paita myös kirppikseltä aijemmin tältä viikolta, taisi kirpaista 1e verran? Ja vyö taisi lähteä 2e, muistelisin ainakin.


Nuo housut on ikivanhat, kuten varmaan huomaa. Mutta silti ihan lemppareimmat! Heti niiden reikäisten housujen jälkeen. Onko mun lempparihousut edes ollu näytillä täällä? :O
 Nuo punaiset tennarit ovat tosiaan Egyptistä, kovasti väittivät että aidot on! Ja näin jopa
allstarsin tähden pohjassa, ja logo löytyy kummankin kengän sivuilta. Mutta ei nuo kyllä aidot ole, niin nopeasti alkoivat lahoamaan. Ehkä jonkun parin viikon käytön jälkeen. Aidot converset kestävät kauemmin, siitä voin laittaa vaikka pääni pantiksi koska oon conversejen suurkuluttaja.
Näissäkin housuissa jo reikä. Mutta itseasiassa mä tunnen oloni kotoisammaksi reikäisissä farkuissa, kun reiättömissä. Mun mielestä farkut on tylsiä, niissä pitää olla jotain ees vähän jännää. Ja yksi reikäkin housuissa tekee jo paljon, se tuo mulle ainakin sitä mun omaa tyyliä siihen vaatteeseen. Ei ehjät farkut vaan ole mun tyylisiä, ne on liian siistejä. Haluan jotain räväkämpää, hähä.

100 asiaa minusta.

1.Rakastan kissoja.
2.Ja muutenkin eläimiä.

















3.Omistan itse kaksi kissaa.
4.Rakastan Oasista.
5.Olen äidin tyttö.
6.Minulla on kolme siskoa.
7.Olen hulluna kirppiksiin.
8.Minulla on niin paljon vaatteita, etteivät ne enää mahdu vaatehuoneeseeni.
9.Mutta en myös henno luopua vaatteistani.
10.Haluaisin olla kenkäfriikki, koska rakastan kenkiä. Mutta en ole, koska rakastan rahaa enemmän. Lompakossa.
11.Olen todella laiska.
12.Olen harrastanut teatteria kuusi vuotiaasta asti.

















13.Olen aina halunnut teatterista ammatin.
14.Mutta nyt haluan matkaoppaaksi.
15.Vaikka englantini on surkea.
16.Aijon syksystä asti ahmia niin monta englannin kansalaisopiston kurssia kun vain mahdollista.
17.Ihastun aina rokkareihin/hippeihin/renttuihin.
18.Rakastan miehillä pitkiä hiuksia.
19.Varsinkin rastoja.
20.Mulla oli rastat vuosi sitten.





















21.Olen käynyt Egyptissä kahdesti.
22.Rakastan ottaa aurinkoa.
23.Minulla on hämähäkkifobia, ja pahanlaatuinen sellainen.
24.Pelkään myös kuollakseni haita.
25.Ja kaloja.
26.Tämän takia uin vasta viime kesänä ensimmäistä kertaa järvessä kuuteen vuoteen.
27.Pelkään myös pimeää.
28.Pelkään monia asioita, sanotaan se näin.
29.Vihaan akrobatiaa.





















30.Kävin Voionmaan elokuvanäyttelijän kurssin.
31.Ja Suomen Teatteriopiston näyttelijäntyön peruskurssin.
32.Olen koko elämäni pureskellut kynsiäni.
33.En juo useasti alkoholia.
34.Vihaan krapulaa.
35. Haluaisin olla suuri rokkistara.
36.Halusin ala-asteella mennä Jouni Hynysen kanssa naimisiin.





















37.Rakastan Catanin Uudisasukkaat-lautapeliä.
38.Ja olen surullinen kun minulla ei ole enään sitä peliä.
39.Minulla on kerran elämässäni ollut pidennykset.





















40.Vaikkakin vihaan ihmisiä jotka laittavat pidennyksiä, koska mielestäni se on typerää.
41. Muutin pois kotoa 17-vuotiaana.
42.Omistan 2 lävistystä, napakorun ja kielikorun. +tietenkin korvikset. Smilen ja madonnan otin pois koulun takia.
43.Vihaan kahvia.
44.Ja teetä.
45.Harrastin nuorena tennistä 6-vuotta.
46.Paha tapani on, että syljen paljon.
47.Pakko mielteeni on sylkäistä aina neljä kertaa. Ja näin varmistan saavani mummojen pahat katseet.
48.Vaihdan vaatteita vähintään kahdesti päivässä.
49.Korkokengän kokoni on 36, ja näin en löydä koskaan sopivia korkokenkiä.
50.Vihaan oranssia väriä.
51.Minua ärsyttää jos ihmiset tuijottavat minua.
52.Jos näin tapahtuu, yritän katsoa ihmisiä mahdollisimman vihaisesti. Tämä teksti lähinnä valintatalon virolaiselle naiselle, joka ei puhu juurikaan suomea, tuijottaa vain.
53.Joskus minulla on myös hyviä päiviä, jolloin hymyilen ihan kaikille, varsinkin lähivalintatalossa, jossa käyn melkein joka päivä.
54.Olen hulluna karkkiin.
55.Minua v*****a ihmiset jotka ajokorttini saannin jälkeen aina tarvitsevat kyytiä, ja jos en heitä siitä vedetään herne nenään.
56.Minua ärsyttää koska en kehtaa pyytää ihmisiltä bensarahaa, vaikka haluaisin. Ja pitäisi. Olen suistumassa vararikkoon.
57.Pesen hampaani suihkussa ollesani. Aina. Vihaan pestä hampaita "kuivissa olosuhteissa".
58.En osaa poseerata.
59.Vihaan joitakin entisiä ystäviäni yli kaiken, joista on tullut teinikanoja.
60.Lopetan vihaamisen, kunhan he lopettavat loputtoman kanailunsa.
61.Suutun todella helposti.
62.Mutta lepyn sitäkin helpommin/nopeammin.
63.Minua kiinnostavat elokuvat jotka ovat tositarinoita.
64.Vihaan sitä, että kissani juoksevat ympyrää ja tappelevat(leikkivät) öisin.
65.Tykkään sisustaa kotiani, vaikkei minulla olekkaan paljon rahaa millä sisustaa.
















66.Rakastan Desperate Housewivesia.
67.Vielä pari kuukautta sitten rakastin mekkoja ja hameita.
68.Nyt olen kyllästynyt niihin, ja haluan jotain rokimpaa ja räväkämpää.





















69.Tykkään tehdä ruokaa.
70.Mutta olen tosi huono vahtimaan sitä, useimmat keitokseni palavat pohjaan. Jopa perunat.
71.Rakastan Joulun tunnelmaa mielettömästi.
















72.Olin ala-asteen 3-6 luokat musiikkiluokalla.
73. Vihaan sitä kun ihmiset alkavat seurustelemaan, ja täten unohtavat kaikki ystävänsä. Eivät edes soita, kyhjöttävät vaan jossain kahdestaan. UAAAAARGHHH!
74. Olen todella nirso, kaikelle.
75.Arvostelen ihmisiä paljon.
76.Haluan elämäni aikana vielä asua ulkomailla.
77.Tajusin kolme kuukautta sitten, että täytän tänä vuonna 20 vuotta. Olin unohtanut kokonaan, että olin viettänyt jo 19-vuotis syntymäpäivää. Olen siis elänyt siinä uskossa, että olen vielä 18, ennenkö Miika siitä minulle huomautti.
78. Olen soittanut 8-vuotiaasta asti pianoa.





















79.Saatan katsoa jo moneen kertaan nähdyt leffat aina vain uudelleen ja uudelleen.
80.Rakastan myös Sinkkuelämää sarjaa.
81.Pelkään kuolevani vanhana ja yksin.
82.Olen todella huono maksamaan laskuja.
83.Olen ollut Amnestyn feissarina, pidin työstäni. Mutten tekisi sitä toiste.















84.En ymmärrä oikein tietokoneita.
85.Olen todella mustasukkainen ajoittain.
86.Ja olen myös utelias.
87.Puhun liikaa, ja vielä semmoista mikä saa muut ihmiset pitämään mua sekopäänä :D
88.En ole yleissivistynyt.
89. Pukeuduin ennen todella hippimäisesti, vaikken hippiaatteita omistanutkaan.
90. Leivoin elämäni ensimmäisen kakkuni viime äitienpäivänä, äitini pyynnöstä. Ja siitä tuli aivan järkyttävä kakku.
















91.Olen todella kärsimätön.
92.Ärsyynnyn jos jokin asia ei tapahdu heti mitä haluan.
93.Haluaisin joskus aivan pikkuisenpikkuisen koiran.
94.Ja ison omakotitalon, lukaalin.
95.Haluaisin uuden kännykän.
96.Lupaan itselleni aina, että alan harrastamaan liikuntaa.. Käymään lenkillä,salilla yms. Harvoin tapahtuu.
97.Olen aamu-uninen. Äiti sanoi mua aina yö-eläimeksi. Koska tykkään valvoa öisin ja nukkua päivisin pitkään.
98.Loppujen lopuksi jos nukun liian pitkään alkaa masentamaan kun päivä on mennyt ohi.
99.Haluaisin olla presidentti,kuningatar,prinsessa tai joku muu vaikutusvaltainen henkilö.
100.Rakastan herkkusieniä