20110328

2011

Rallatirallaa. Nyt ei ole sellainen hetki, että jaksaisi laittaa mitään uutta, joten laitan muutamia kuvia viime kesältä teidän iloksenne ja suruksenne.


Viime kesä oli kyllä paras kesä ikinä, 2011 kesällä on oltava todella paljon annettavaa, jos se aikoo kuroa 2010 kesän tasolle.



Tutustuin viime kesän aikana niin moniin uusiin mahtaviin ihmisiin, että ei voi kun olla onnellinen siitä. Jotkut ihmiset taas lähtivät, mutta oikeastaan ketään niistä en ole jäänyt kaipaamaan. Olen juuri näin onnellinen.






Välillä sitä kyllä miettii, onko tosiaan tarkoitettu niin, että kohtaa jonkun ihmisen. En tarkoita tällä pelkästään mitään sielunkumppaneita, vaan ystäviäkin.
Mutta tuntuu välillä, että niin moni palanen loksahtaa kohdalleen, mutta ei olisi loksahtanut jos olisi valinnut toisin. Monimutkaista ja ihmismielelle todella mieltäraastava kysymys.



Tällä hetkellä omistan aivan mahtavan ystäväpiirin, enkä haluaisi luopua yhdestäkään. On vaan niin mukava tietää, että on ne jotka oikeasti välittävät.
Kyllä ystävät loppujenlopuksi tunnistaa, niistä kaikista muista ihmisolioista.
Voin tähän väliin sanoa, että en voisi elää ilman Timberiä, H:ta, A:ta, Caroa ja Lellua.


Joku tuossa kyseli, että mikä se ammatti nyt sitten on, mitä teen. Siitä voin tehdä myöhemmin postauksen. :)
Nyt pienet päikkärit, oon aivan rättiväsynyt.

20110322

Tervetuloa kevät

Hei apua mikä päivä ollut tänään! Ihan mielettömän lämmin oiei.
Vihdoin alkaa tajuamaan, että kyllä se kesä sieltä sittenkin tulee. Ainakin pikkuhiljaa.
Katselin viime kesältä jotain kivoja kuvia.












Tuntuu oudolta, että viime kesästä on jo kohta vuosi. Vastahan se oli?
Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee.. sitä nopeampaa vuodet vierivät.


Olin tänään kaupassa, ja siellä mua vastaan tuli mies joka kysyi "olenko hukassa?" kun vilkuilin hyllyjen väliin löytääkseni riisiä.
?? En osaa sanoin kuvailla, kuinka tyrmistynyt olin. Miksen olisi hieman hukassa, etsiessäni isosta kaupasta riisiä? En mä tiedä sen kaupan hyllyjä läpikotaisin, vaikka monesti siellä olen asioinut.
Tänään Keski-Suomen radiosta tuli joku jäbä haastattelemaan mua "oudosta" ammattivalinnastani. Tai ei kai se niin outoa ole, mutta kuulemma on.. jos on nainen. Haastattelu tulee huomenna radiosta aamu seitsemän ja kymmenen välillä.






Mulla on vähän tylsää kun yksin tässä datailen, Sauli tulee vasta kahdentoista jälkeen töistä. Taidan mennä kohta nukkumaan. Huomenna aamulla silmälääkärin kautta töihin. Hyvää yötä!

20110317

Tättärää.

Täällä taas, ainakin hetken. Teatterikiireet on ohi, joten ajattelin.. että mitäpä jos omistautuisin taas hieman blogilleni. On tapahtunut ihan kauheasti kaikkea, enkä tiedä mistä aloittaa.
Tässä olen minä, nyt. Eilen. Vai oliko toissapäivänä?


Ihminen muuttuu mitä pidemmälle elämäänsä kulkee. Niin olen minäkin muuttunut puolen vuoden aikana!
Blogi keskittyy jonkin verran vielä vaatteisiin ja muuhun tilpehööriin, mutta keskityn kirjoittamaan myös omasta elämästäni palasia sinne tänne ja jakamaan mietteitä ja kysymyksiäni.
Mitä elämääni kuuluu nykyään?
Rokkia, juhlimista, töissä käymistä, kämpillä möllöttelyä. Aloitin oppisopimuksella eräässä firmassa vähän aikaa sitten, siitä lisää myöhemmin.. Voin sen mainita, että työ on juuri sellaista mitä haluan tehdä. Elämäni on tällä hetkellä todella mukavaa, oikeastaan niin mukavaa.. että päässä pyörii lause "kaikki hyvä loppuu aikanaan".. joten odotellen paskaista loppua.




Oon alkanut käyttämään huomattavan paljon printtipaitoja, suoraan sanottuna olen aivan rakastunut niihin. Oikeastaan aina kun näen jonkun valokuvallisen printtipaidan, ostan sen heti.
Tässä kuva talvelta. Tämä talvi on kyllä ollut mielettömän kylmä, kuten punaisesta nenästäkin tässä kuvassa voi päätellä.


Lähdetään huomenna Saulin kanssa Kouvolaan katsomaan Yhtä Kyytiä elokuvaa, se on jatkoa aijemmalle Veijareita ja Yrityksiä elokuvalle, jossa esitin Kipa-nimistä tyttöä. Tässäkin elokuvassa olen pienessä roolissa. Lähdetään heti ajamaan, kun kummatkin pääsee töistä.
Varmaan sunnuntaina kirjoittelen seuraavan kerran.. Viikonloput on aina mitä on.... :D



Saa nähdä.. lähteekö tää kirjottellu tästä.