20110530

Ähtärin eläimet

Viime lauantaina oltiin saulin kanssa ähtärin eläinpuistossa. Startattiin mun uljas corolla jo ennen puolta päivää, suunta kohti Ähtäriä!

Perille päästyämme käveltiin sitten sisääntulolle, joka oli ehkä pienoinen järkytys. Tai ei ehkä järkytys oikein kuvaa sitä tunnetta, mutta ehkä pieni olotila mikä viestitti, että ei ihan taideta kuulua joukkoon. Koko sisäänkäynti oli täynnä noin metrin pituisia lapsia kirmaamassa ympäriinsä ihan hepulissa. Siellä sitten yritettiin bongata, jos ois yhtään muuta pariskuntaa myös, mutta ei löydetty. Ainoastaan lapsiperheitä, jes. :D
Haettiin sitten liput ja lähdettiin kiertämään.
Ihastuin tähän ahmaan. Se kaivoi ihan tohkeissaan kuoppaa maahan. Oikeastaan samannäkösiä kuoppia oli koko sen alue täynnä. Niissä kuopissa majaili varmaan muut sen lajitoverit.


Seuravaaksi oli vuorossa.. hmm, näiden nimiä en kyllä muista. Mutta isoja ne ainakin oli :D


Porot olivat aika suloisia, varsinkin tuo poikanen. Se oli aivan mielettömän suloinen.


Tuo oli aika pirun uljas tapaus, ja yllätyin että noissa sarvissakin kasvoi tuollainen untuvapeite.
Villisiat oli kyllä isompia kun odotin, ne vaan makas ja kuorsas. Ja hais pahalta.. :D

Oltiin Saulin kanssa ihan innoissamme tästä ilves-taulusta, ja otettiin hullusti kuvia aina että toisen pää oli siellä. Jotkut pikkulapset ja varsinkin niiden vanhemmat loi aika epäileviä katseita meihin.. :D


Mulla on karhuista niin pirusti kuvia, että teen niistä ihan oman postauksen. Ne oli kyllä mahtavia. :) Palaillaan pöö!

20110523

Sataa Sataa Ropisee

Hei ihana sadepäivä! Mä niin tykkään sadepäivistä. Silloin ei tarvitse olla missään, kun kukaan muukaan ei ole. Näinä päivinä on ihana lukea kirjaa ja vaan löhöillä. Mun tapauksessa tänään en vaan ihan koko päivää malta lukea kirjaa, tarkotuksena ois suunnata Emman kanssa pururadalle lenkille.


Me istuskeltiin eilen aika paljon parvekkeella ja nautittiin auringosta, katottiin myös perus sunnuntaileffana Oma taivas, jota en suosittele. :D No okei, olihan se ihan katottava.. mutta meni välillä aikamoisiin sfääreihin joita ei vain jaksanut sunnuntaifiiliksissään ymmärtää. Hassua kyllä, ohjaajana toimi  Peter Jackson (joka ohjasi myös Taru Sormusten Herrasta elokuvat, jos joku nyt ei sattunut tietämään).


Meillä oli eilen Saulin kanssa tortilla päivä, piru kun ne on hyviä! Ennen en tykännyt, mutta nyt oon jotenkin ihastunut niihin ja voisin syödä niitä vaikka joka päivä. Erikoisuutena laitoin omiin tortilloihini myös herkkusieniä. Rakastan herkkusieniä, ja pakkohan niitä oli sitten niihin tortilloihinkin tunkea. :D


Näyttää oikein tyylikkäältä sukat noiden sortsien yhdistelmänä :DD

Käytiin muuten lauantaina Saulin kanssa ähtärin eläinpuistossa, siitä kuvia myöhemmin.
Mutta pakko mainita, että ne karhut olivat kyllä ihan mainioita. Niillä oli kunnon show pystyssä, ja niistä kyllä huomas miten ne nauttii ihmisistä.

20110519

?

Tänään tullessani töistä, päätin antaa teille vähän esimakua siitä miten "puhdasta" nuohoojan työ onkaan.



Tälläinen nopea postaus, pakko lähteä nukkumaan! Öitä ja pöitä pöö.

20110514

No more tears

Ah, lauantai. Viikonloput on ihania, ja ne tulee työviikon jälkeen aina niin tarpeeseen. Jotenkin oon kauheen väsynyt aina viikolla, mutta viikot on kyllä mennyt loppujen lopuksi aika nopeasti näin kun on aurinko paistanut. Musta tuntuu, että mä elän auringosta ja kun katsoo säätä tietää millanen mieliala mulla on. Aurinkoisella säällä oon ihan miettömän innostunut ja iloinen, pilvisellä säällä oon todella masentunut, sateesta tykkään kesäisin. On ihana istua jossain parvekkeella ja lukea viltin alla kirjaa kun sade ropisee, ja tietää ettei ketään muutakaan ole missään ulkona, joten ei ole stressiä että tarvis itekkään olla.
Talvesta en tykkää ollenkaan, oon sillon tosi masentunut ja apea. Mutta keväällä tuntuu, että mieliala nousee.. Mutta niin se taitaa olla kaikilla ihmisillä. Ja varsinkin eläimillä, nehän pyörii ihan hulluna keväisin tolla ulkona ja etsii kumppania. Loppujen lopuksi me ihmisetkin ollaan aika samanlaisia siinä suhteessa kuin eläimet.

Tänä lauantaina on luvassa grillailua, lauantait on parhaita päiviä viikossa. Yks lauantai oltiin katsomassa keupan peliä kavereiden kanssa, lähinnä sen takia olin katsomassa kun se Sauli siellä pelaa.

Caro oli ottanut Jade koiruuden myös mukaan, Jade on aivan ihana tapaus. Se on vaan hullun iso, ja kun se hyppää niin meinaan aina kaatua kun ite taas oon niin pieni. :D

Kun peli loppui lähettiin käymään syömässä.

Ja tultiin takaisin toiseen peliin, perinteisesti juomien kanssa. :D Tää oli siis turnaus.

Pelien jälkeen sitten lähdettiin valumaan Carolle juopottelemaan ja viettämään iltaa.
Oli ihan mahtavaa istua ekaa kertaa terassilla juoda, Carolla on aika iso terassi missä on hyvä grillailla ja pitää pieniä zembaloita.

Illan tullen alko tulemaan vähän kylmä, joten viltti päälle ja meno jatkui.


Tänään siis on suunnitelmissa mennä Carolle vähän grillailemaan ja viettämään hyvällä porukalla iltaa. Sitä ennen pitää vielä käydä Saulin ystävän Harrin luona, Harrin tytöllä oli keskiviikkona synttärit, -Sauli on sen kummisetä-, ei keskiviikkona päästy käymään, niin mennään sitten nyt.
Huippua lauantaita kaikille möyy!

20110512

Wind-Up Toy

Hieman muutoksia, blogin nimi nimittäin vaihtui. Siihen syynä se, etten näe tätä blogia enää tyyliblogina, no joo on se sitäkin, MUTTA tässä nyt on lähinnä enemmän elämästä ja toilailuista ja arkisista asioista myös. Joten päätin sitten, että Emmin Mekossa nimi (joka on ollut mun mielestä alusta asti kyllä tosi kökkö, mutta en vain aijemmin keksinyt uutta) sai jäädä historiaan. Että näin.
Nonniin, aloitetaanpa kuitenkin tästä pinnallisesta asiasta.. :D Eli nyt on uudet hiukset. :D
En vain ole kerennyt tänään kauheasti otella kuin muutavan kuvan, näin ollen uusista hiuksista kuvaa myöhemmin. Laitatin myös kulmiin ja ripsiin väriä, tykkään ihan mielettömästi!

En ikinä viikolla jaksa vaivautua meikkaamaan, joten päätin värjäyttää ja oon kyllä tulokseen tyytyväinen. Nyt ei jatkossa tarvitse edes miettiä mitä näille albiinoripsille keksisi, kulmat nyt mulla on aika tummat jo ennestään. Ja eihän tuo ripsienkään väri tietty ikuisuuksia kestä, mutta oonpahan ainakin hetkellisesti onnellinen :D
Onko muuten kukaan kuullu ripsipermanentista? Mä nimittäin kuulin tänään. Ripsiin laitetaan jotkut rullat näin tiivistettynä (okei, kuulostaa todella hasardilta :D) ja tämän operaation jälkeen ripset on kaartuneet sillein, kun olisi ripsientaivuttimella tehty. Paitsi iso plussa tietenkin, että ne ei oo seuraavana päivänä taas piikkisuorat -vaan- säilyy.
Täällä hieman parempaa tietoa. :)

Käytiin muuten saulin kanssa tuurissa, löysin sieltä mielettömän t-paidan joka on ihan mun yks lempparipaidoista tällä hetkellä. Ja hupparin, taisi olla Vero Modan.



Wuah, oon ihan poikki kun tänään oli pitkä päivä töissä ja oon käyny lenkillä ja parturissa ja vaikka missä. Nyt aijon rentoutua ja varmaan kohta hilppast nukkumaankin. -->

20110511

House Of Fire

Nyt on kevät, vai kesä? Kevät kalenterin mukaan, kesä ilmaston mukaan. Viime vuonna kävi sama juttu, että tuli yllärikesä jo toukokuussa. Siihen ei oikein osaa suhtautua, saati pukeutua. Mutta mikä parasta, terassit on auki.



Oon myös alottanu uuden harrastuksen, jalkapallon seuraamisen. No ei sentään, tai kyllä joo katon jalkapalloa telkkarista, mutta vain sen takia koska Sauli katsoo. No okei, käytiin me tyttöjen kanssa vähän kentänkin laidalla kun Keupalla oli peli. Mutta se nyt meni aivan täysin ryyppäämiseksi.


Oon vihdoin ottanu itteäni niskasta kiinni, ja aloittanut lenkkeilyn. Pari kuukautta tässä on tullut tallattua maita ja mantuja. Huomaan jopa hieman tuloksia. Viime viikko oli kyllä laiskottelu viikko, ja taisi pitsaakin tulla maisteltua.


Nää mun päivitykset on aika mitään sanomattomia, kun kerran kuuhun päivittää ja siinä kerralla koittaa sitten kertoa kaikki, mutta ei jaksa oikein mitään loppu peleissä edes kertoa. Nyt lähtee täykkäreiden seitsemäs tuotantokausi prööööt -->