20110617

Kesäpaketteja

Mulle saapui Nelly.com:ista aivan ihana paketti!



Sieltä paljastui tälläiset ihanuudet...


Olin jo unohtanut koko paketin! Kunnes muistin, miten Saulin kanssa yhdessä valittiin mulle nimpparilahja nelly.com:in verkkosivuilta. Eli näistä ihanista saan kiittää Saulia niin paljon :)
Nyt on muuten perjantai? Ei tunnu yhtään. En oo nimittäin lähdössä minnekkään, en edes huomenna. Tuntuu oudolta. Ehkä musta sitten tulee kotihiiri pikkuhiljaa. Mutta kävin äsken tennistä pelaamassa, joten en oo ihan istunut vain koko päivää.

20110616

Uutuutta

Eilen käytiin Saulin kanssa kiertelemään kirppiksiä, ja löysin kengät!


Mun kaunokaiset.






Löysin myös pari ihanaa paitaa, niistä myöhemmin.. koska ne on pesukoneessa nyt. :D

20110614

Jaahas


En tajua mitä on tapahtunut, mutta blogi on näköjään itsekseen päivitellyt tänne tämmösen kuvan :D Okei joo, mulla oli aikomuksena esitellä miten Sauli lahjoitti mulle vaatekaapin jonne sain laittaa vaatevarastoani (joka lojui lattialla). Tarvitsen toisenkin kaapin jos koskaan loputkin vaatteet kämpiltä tänne Saulille raahautuu. :D
Nyt Sauli huutelee tekemään sen kanssa ruokaa, joten -->

Ja mitä taas!

Huaah, kauheaa härdelliä ollut nyt parin viikon ajan. Olin tosiaan Sauna Open Air:issa viime torstaista sunnuntaihin, oli kyllä mahtavaa. Siitä kuvia myöhemmin.
Tässä vähän sitä edellisen viikon kuvasatoa A ja H valmistujaisista.







Jossain vaiheessa iltaa mun ja Tiian oli taas aivan pakko alkaa sekoilemaan.

Ja meitä ei aina ihan heti saa lopettamaan hölmöilyä. Ollaan semmonen parivaljakko, että heikompia hirvittää välillä (tai hävettää meidän puolesta) :D

"Emmi ja Tiia nyt yks kunnon kuva"

Eihän siitä mitään tullut.. :D

Ja hieman hellyydenkipeyttä.

Minkä värinen tuo mun paita on, onko se persikka? No kuitenkin, bongasin sen kirppikseltä 3e ja tykkään siitä pirusti!

20110603

Valmistuneita

Meidän kaveriporukan kokit A ja H valmistui eilen. Mun kontolle tuli kortin teko, oli oikeastaan aika mukavaa pitkästä aikaa näpertää ja askarrella. Pitäisi enemmänkin, ideat vaan vähissä.


Askartelin tän alkuviikosta, ja tänään annettiin lahja ja myös tämä mun tekemä kortti niille :) Tyytyväisiä olivat. Tai vaan hyviä esittämään tyytyväistä :D



Ja kamera. Jota anni suojeli hengellään.



Musta on tuntunut aina ihan mielettömän kivalta antaa lahjoja, se on niin mukavaa kun näkee, että toinen on onnellinen. Palaillaan taas!