20110828

HUlliahhahoiiii?


Sunnuntai ilman krapulaa: mahtava.
Mulla on ollu kauhee mahakipu, ja selvis sitten että kun söin tohon mun rintakipuun (joka oli tullu töissä) buranaa kun karkkeja, niin se on rikkonut mun vatsakalvon.. elikkä siis vatsakalvon tulehdus. Tää on tosi inhottavaa, ei voi syödä kaikkea mitä haluais!
Tässä olis tän päivän asukuvaa.

Kummatkin paidat on H&M. Itseasiassa tuo flanellipaita tuli juuri eilen postissa mulle. Tuli aika muhkea paketti itseasiassa, kaikkea uutta talvikivavaatteita.

                    Kuva sensuroitu :DD


Koin meidän makkarin parhaaksi kuvauspaikaksi tänään, siellä on mukava kölliä!

Mä oon itseasiassa nauttinut tästä viikonlopusta tosi paljon, koska en oo juonut mitään. Meille on meinannut tulla tavaksi aina lauantaisin Saulin kanssa juoda vähän, ja nyt ei saa ajatella että ollaan mitään kauheita rapajuoppoja. :D VAAN ollaan tosi paljon käyty kattelemassa noitten keuruulaisten bändien keikkoja, on ihan mahtavaa fiilistellä rokkia hyvässä seurassa ja siemaillen HIEMAN kuplivaa. Toki ollaan myös käyty muuallakin keikkoja kattomassa.. Mm. Sauna Open Airissa Ozzy Osbournea kolmannesta rivistä, Doroa, Sparzanzaa, Judas Priestiä ja muita mahtavia muusikoita mitä nyt itse festivaali sisälsi. Ja sitten viime Huhtikussa oltiin Hartwalilla kattomassa legendaarista Roger Watersia joka veti huiman keikan! Ens kuussa olis Amorphis lutakossa, ja joulukuulle on jo varattu liput DEEP PURPLEN KEIKALLE!! Aivan mahtavaa!! Se on ehdottomasti mun lempi bändi kautta aikain.
Että siinä meni kesä mukavasti keikkoja kierrellen. :) Mutta se miten tähän aiheeseen eksyin oli siis syynä se, että miten mukavaa on ollut tehdä kaikkea kun aamulla ei ole kauhea kohmelo edellisen illan juhlinnasta.
Mä aloin heti tänään herättyäni tehdä makaronilaattikkoa, ja kävin kaupassa hakemassa ainekset mokkapaloihin. Elämäni ensimmäiset mokkapalat onnistuivat kohtuullisen hyvin, ja maistuivat sitäkin paremmalle!
NAM!

Jeps, nyt taidan lähteä pakkaamaan..sillä suuntaan huomenna suonenjoelle nuohouskurssille. Jännittää!

20110818

Koko elämä

Mun mielestä elämä on ihana asia. Elämä on kivaa, ja hauskaa.
Tällä hetkellä oon elämässäni niin onnellinen, etten voi sitä sanoin kuvailla. Samalla pelkää menettävänsä sen, kaiken.
On ollut hassu ja outo kesä, ja samalla ihana.


Oon tyytyväinen tähän vuoteen, ihmisiin, kaikkeen. Ainoa asia mikä vaivaa on väsymys. Kauhean hektistä kaikki!
Oon muuten alkanut pikkuhiljaa tiedostamaan miten materialisti oonkaan, ihan totta :D
Mä hamstraan niin paljon kaikkea, enimmäkseen vaatteita,kenkiä ja siinä sivussa kaikkea sisustukseen liittyvää. Taas oon ostanut niin paljon vaatteita, ihan summanmutikassa, että osassa hintalaputkin vielä. En näköjään osaa shoppailla sitten ollenkaan. En osaa erottaa onko vaate ihana vai aivan ihana, se on mulle ihan sama, ja se on pakko saada :D Sitten tulee viikonloppu ja marmatan kun ei ole mitään päälle pantavaa vaikka omistan ainakin yli sata paitaa/mekkoa/toppia. Huaaaaaaaaaaah!