20110928

Autumn

Haa, pääsin jo aikasin töistä! Kerrankin, tätä ei tapahdu usein. Ja aion nauttia tästä, eli teen samaa kun ennenkin.. joko löllöilen sohvalla telkkarin parissa tai sitten tässä.. koneella. Onneks mulla on tapahtuma rikas elämä :D
Tuotiin eilen Saulin kanssa lisää kamaa mun kämpiltä tänne meidän yhteiselle asunnolle, ja se on oikeastaan jo aika tyhjillään. Toki siis isot kamat on, mutta kaikki laatikot/vaatteet (arvatkaa oliko ruljanssi)/kipot sun muut on nyt täällä meidän asunnolla. Uuden makuuhuoneen seinät on maalattu, vielä semmoset pienet sivuseinät pitäis maalata ja sitten viedä sänky uuteen koreaan huoneeseensa.
Mulla oon muuten semmonen luonne, että unohtelen kauheasti asioita. Ei ole päivääkään, millon en unohtaisi jotain. Joko ne on kotiavaimet, autonavaimet, rahapussi.. mutta aina jotain. Sitten mun mielessä kuitenkin koputtelee, että "Hei, nyt piti muistaa jotakin! Mitäköhän se oli..?". Varsinkin kaupassa! Mun piti varmaan kahtena päivänä tuoda Saulille kahvia millon mistäkin, aina kun kävin samalla jossain. Mutta vasta eilen illalla muistin.. En tajua miten semmosenkin voi unohtaa. Musta tulee tällä vauhdilla kovantason dementikko.

Oltiin eilen Tiian kanssa ulkoilemassa, ja räpsittiin siinä sivussa myös parit kuvat. Mä olin todella polleena taas mun ihanista converseista ja piposta. Converset on aina mulla ollu semmoset kengät, että käytän ne ihan loppuun asti. Enkä oikein henno heittää niitä sittenkään roskiin vaikka ne on kävelty ihan puhki. Kiinnyn niihin kauheesti, kun ne kulkee mun mukana joka paikassa. Ja onhan ne niin hienot. Oon kyllä conversejen suurkuluttaja, mutta en varmasti ainut!

20110927

Syyspäivä

Ei hitsi nukuin viime yönä huonosti, oon ihan yliväsyny. Mulla oli koko yön kauhea yskä ja aina kun nukahdin alko taas yskittämään ja heräsin siihen. Oon nukkunut korkeintaan tunnin tai pari viimeyönä ja sekin uni oli koiranunta. Mun kaverin pitäis tulla kohta käymään tossa alhaalla niin saisin sovittaa sen paria paitaa jotka se lupas mulle myydä, jos ovat vaan sopivat. Ne oli kyllä kivoja! Oon ihan hulluna näihin kirppis-ja kierrätystouhuihin. :D
Ainiin, eilen näytin kutakuinkin tältä:


Tosiaan tuo on nyt se pipo minkä ostin H&M:ltä, ja joka tulee seikkailemaan monissa kuvissa tän syksyn/talven/kevään aikana, oon aivan rakastunut siihen. Tuo paita on H&M, takki viime tampereen kirppisreissulta hintaan 6e, farkut... en muista yhtään mistä? Ja kengät ihan täältä kirppikseltä hintaan 4e.
Eilen oli muuten teatteriharjotukset taas.. nautin kyllä taas niin paljon niistä! Meille tulee luultavasti lämmitelty versio Nikolai Gogolin Päällystakki näytelmästä. Tän lämppäriversion ovat kirjottaneet Esa Leskinen ja Sami-Keski Vähälä.
"Esitys on komediaksi naamioitua lyijynmustaa tragediaa." Suna Vuori, HS
Mun mielestä kyseinen näytelmä on jotenkin todella irvokkaalla (en keksi nyt kuvaamaan tähän parempaa sanaa :D niin keksin oman) tavalla hauska. Siis.. no mustaa huumoria aikalailla.
Tänään pitäis tavata Tiiaakin ja mennä vähän ulkoilemaan, katotaan saadaanko ikuistettua mitään kuviksi asti.

20110926

Pörröhiuksille vinkki!

Onko sulla ollu koskaan onglemia pörröisten hiusten kanssa? Mulla nimittäin on, päivittäin. Varsinkin talvisin, kun ulkona on pakkasta ja pitää pipoa. Sitten kun tulee sisälle ja ottaa pipon pois hiukset on kun sähköiskun jäljiltä. Mulla varsinkin on jo luonnostaan luonnokiharat hiukset ja karkea hius muutenkin. Paul Mitchell on pelastanut mut tältä osin! Se on aivan täydelllinen aine saamaan hiusten pörröisyyden pois.
Yleensä käyn töiden jälkeen ammattini puolesta suihkusta, ja saattaa olla jo kiire johonkin harrastukseen, enkä viittis lähteä minnekkään (varsinkaan talvisin) märillä ja littanilla hiuksilla. Enkä kyllä muutekaan suosittele lähtemään märillä hiuksilla kylmään ulkoilmaan, koska hiukset jäätyvät ja tämän seurauksena katkeavat.
Sen takia föönaan hiukseni, koska se on nopea ja helppo tapa saada hiukset kuiviksi. Mutta myös hiuksia rasittava tapa. Ja pidemmän päälle hiukset näyttävät pörröisiltä:

Tää ei oo edes vielä paha, koska oon käyny just pari viikkoa sitten parturissa. Mutta kuitenkin pörröinen! Tässä vaiheessa kaivan Paul Mitchellin pullon käsiini, ja ero on huomattava.
Sitä ei todellakaan tarvitse paljoa, mullakin on ihan hurjan paksut hiukset ja tämä määrä riittää oikein hyvin:

Ja laiton jälkeen tulos on tämä:


Tässä vielä pullosta kuva.
Näitä saa kampaamoista ja ovat jokseenkin hinnakkaita. Voin vielä äitiltä varmistaa hinnan (tosiaan äidillä kampaamo), mutta ei tää nyt ihan hurjan kallis ollut. Ja on tosi riittosaa, kun ei tosiaan paljoa tarvitse kerralla laittaa. Ja maksaa kyllä ittensä takasin. Suosittelen kaikille :)
Tää on myös oiva aine suoristuksessa, tätä kannattaa laittaa jo ennen suoristusta, niin hiukset suoristuu helpommin ja suorempi lopputulos :)

20110925

Keilausta ja vaimoilua

Eilen oli mukava päivä, käytiin Saulin kanssa keilaamassa. Mä en oo keilannu elämäni aikana kauheen monta kertaa, mutta hyvinhän se silti sujui. Meillä oli oikein luksusta, kun meidän lisäks oli vaan yks tyyppi keilaamassa samaan aikaan. Se oli oikeestaan ihan hyvä, ei tullut ainakaan nolattua itteään niin pahasti :D

Eilen muuten oltiin Emman kanssa vähän ulkoilemassa. Emmalla oli kamera mukana ja saatiin aivan mielettömiä kuvia. Mun pitäis saada ne tänään Emmalta, ja voin laittaa niitä sitten tänne. Ne on oikeasti kyllä mahtavia, ihan mielettömän hienoja. Värvään Emman mun hovikuvaajaks, se pesee Saulin mennen tullen ja palatessa. :D
Me ollaan taas tänään maalailtu tota makuuhuoneen seinää. Se on aika hyvällä mallilla siihen nähden, että perjantaina pitäis olla valmis. Pohjamaalit on nyt maalattu kolmeen kertaan ja seuraavaks ois vuorossa oikea väri. Perjantaina sitten kannetaan mun loput kamat tänne.. ja sitten musta tulee avoVAIMO. Sauli vittuilee mulle kokoajan tosta, koska mun mielestä avovaimo on ihan saatanan ällöttävä sana. Asuinkumppani tai joku kohtalontoverikin ois paljon parempi.. avovaimo phyah.

20110924

H&M shoppailua ja turhuutta

Eilen tosiaan käytiin Saulin kanssa siellä Jyväskylässä elokuvissa. Meidän piti lunastaa liput jo tuntia ennen, joten jäi hieman ylimääräistä aikaa, jonka päätimme käyttää H&M:n kiertelyyn. Ja eihän sitä nyt herranjestas voi "kierrellä" mitään löytämättä :D
Joten tälläsiä tarttui mukaan:

Mä tossa toissapäivänä huomasin,kun oli vähän kylmempi päivä, että herttinen mulla ei oo mitään talvivaatetta? Tietenkin aloin miettimään, että mitä mä oikein viime talvena käytin? Ei mitään muistikuvia. En tainnut edes olla paljon ulkona sitten varmaan. Talvitakki joo on viime talvelta, mutta tämmösiä lämpimiä vaatteita ei. No, nyt käytin tilaisuuden hyväkseni.. tai no uskottelin itselleni, että voisin tuhlata hieman.. vain talvikuteisiin :D Se oli mahtavaa itsensä kusetusta, mutta saimpahan talvivaatteita.
Tämä ihana lämpöinen villapaita oli sen 19,95e.

Tämä oli hyvä ostos myös, mulla ei nimittäin oo kun vanhoja kulahtaneita neuletakkeja. Huomasin yks päivä, että ainuttakaan mustaa neuletta ei ole.. no nyt on. Tää oli 14,95e

No pitkähihasia mulla on.. :D Mutta tää oli ehkä tämmönen linssiinkusetus juttu "koska mulla ei ole juuri tälläistä paitaa", niin se oli pakko saada. Tää on kyllä ihana :)  Hintaa oli 9,95e.

Sitten tietenkin kaulahuivi ja pipo, mitkä kuuluvat jokaisen suomalaisen kaappiin. No.. näitäkin mulla on, paljon. Mutta tässä taas tuudittauduin ajatukseen ettei mulla ole samaa sarjaa olevia.. Hienosti taas pelattu, eli huijattu itseään ja nämäkin lähtivät kotiin.
Pipo oli 7,95e ja kaulahuivi 5,95e.

Sitten muuta tilpehööriä......
Näillä oli hintaa 4,95e. Näiden huijaussuunnitelma oli "näin monet korvikset näin pienellä hinnalla, oikeasti sais yhet tämmöset tällä hinnalla jos sitäkään" ja taas oli kalakoukussa ja korvikset pussissa matkalla kotiin.

Sitten hieman käsikoruja asukokonaisuuksia koristamaan. Hintaa oli 4,95e. Näillä ei ollut mitenkään kummallista sotasuunnitelmaa kuin "pakko saada".

Ihminen voi olla todella materialisti, myönnän itse olevani. Sauli heitti yks päivä, että käytän keskimäärin yhtä paitaa kaksi kertaa vuodessa niiden lukumäärään verrattuna. No joo se on matemaattisesti totta, mutta ei realistisesti. Nimittäin mulla on lempipaitoja joita käytän joka päivä, ja paitoja joita tykkään välillä käyttää ja sitten on niitä paitoja jotka lojuvat kaapissa ja joista ei henno luopua periaatteella "saatan vielä joskus tarvita tätä" ja sitten jos sitä ei ole kaapissa niin muka harmittaa. Paskanvitut, en muista lähellekkään kaikkia paitoja joita oon surupuserossa(kirjaimellisesti) kirppiksillä myynyt, ja silloin ajatellut että tuota paitaa ihan varmaan tarvitsen vielä joskus. Nyt jos koskaan on aika oikeasti tehdä vaatekaapin suursiivous.

Pussikaljaelokuva

Käytiin tosiaan eilen Saulin kanssa jyväskylässä kattomassa pussikaljaelokuva Jyväskylässä, jonne lähdin kutakuinkin tämän näköisenä.


Paita kirppikseltä 1e, siltä tampereen reissulta.
Kengät nyt jo tiedättekin, kirppikseltä.
Huivi egyptistä.
Ja villatakista ei mitään tietoa, musta tuntuu ettei
se edes ole mun villatakki, jonkun kaverin ehkä?


Noh, itse pussikaljaelokuvasta. Mä olin kuullut miten monet oli kauheesti kehunu sitä, mutta itellä ei noussu kyllä niin suuriin fiiliksiin missään vaiheessa koko leffan aikana. Suoraan sanottuna mun mielestä se oli vähän.. tylsä? Tylsä elokuva on yleensä sellainen, kun vilkuilen aina kelloa joka välissä, ja näin tein eilenkin.. vaikkei ollut edes pitkä elokuva. Ite haluan aina elokuvalta edes jossain vaiheessa jotain "äksöniä", mutta tuossa sitä ei ollut siinä määrin mitä kaipasin. Oli siinäkin hieman, totta, mutta eritavalla mitä tarkoitan. Mun mielestä tuosta elokuvasta puuttui semmonen kestävä tarina, punainen keskiviiva, tai jotain. Milonoff veti kyllä hyvin roolinsa, se oli ihan mieletön, eli jotain plussaakin.
Haluan sitten korostaa omaa mielipidevapautta tai sitten oon vaan niin taulapää, enkä ymmärtänyt leffan hienoutta.. mutta yleisarvosanaksi antaisin.. 7.

20110923

Leffaperjantai


Me ollaan lähdössä kohta Saulin kanssa Jyväskylään kattomaan se Pussikaljaelokuva, joten en kerkeä juurikaan mitään päivittää! Mutta tuossa pieni kuvapläjäys eiliseltä!

20110922

mörköilypäivä

Huaaaah, tänään on todella ärsyttävä päivä, että räjähdän kohta.. Ja kohta ois vielä nuortenteatterin ohjaus.. en jaksais, mutta pakko mikä pakko. Nää on just niitä päiviä, kun tekis mieli kaivaa peiton alle pesä, ja olla siellä koko päivä.

Ja vielä mun ihanat uudet converset, aaaaaaah

Sauliakin näki vaan pikaisesti näin töiden jälkeen, kun se lähtee ihan just peliin.. ja ite lähen sinne teatteriharkkoihin.
Mutta joo, eiköhän huomenna oo jo parempi päivä. Niin se aina menee, vähintään yks päivä viikosta on aina semmonen kakkapäivä. Tää on nyt mun virallinen kakkapäivä :D Jepa, moro!

20110921

Nonniin?

Eilen en jaksanut kirjottaa yhtään ainuttakaan postausta, oli ihan hirveä väsymys töistä ja huaaah. Tänään on jo kaikki paremmin, eikä väsytäkkään niin paljoa. Mua ärsyttää, miten päivät menee niin nopeasti.. tuntuu, että viikot ja kuukaudet vaan vilisee silmissä. Aina on kesä, joulu, syksy, kevät.. mitä? Hahhah, hauskaa että mulle näköjään talvi vuoden aika on joulu. Noh :D
Sitten tän päivästä, öö asua? Siksikö kaikki sitä aina kutsuu. "Tän päivän asukuva".. no tää on nyt se.. asukuva?


Ja muuten, nää farkut löysin kirppikseltä 10e. Tää oli aivan älyttömän mahtava löytö, noi on aivan kertakaikkisen ihanat. Ja revitty valmiiksi, joten mun ei itse tarvinnut nähdä senkään eteen vaivaa. Täydelliset pökät!

Nyt sitten ensi viikon perjantaina oon virallisesti muuttamassa Saulin kanssa yhteen, vaikka oonkin punkannu täällä jo helmikuusta asti joka päivä, ja tuonu pikkuhiljaa omia tavaroitani tänne :D Mekin ollaan nyt reilusti yli vuos pyöritty, ja jonkin aikaa jo seurusteltukin, että ei ehkä ihan huono vaihtoehto muuttaa yhteen. Okei toivottavasti kukaan ei ajattele, että muutan heti yhteen kun alan seurustelemaan.. ei.. oon kerran sen virheen tehny, ja se oli elämäni pahin virhe. Tää juttu on semmonen, josta on vahva tunne.. että se on hyvä juttu :)
Nyt mä lähden maalaamaan meidän makkarin seiniä, niistä tulee ihan mielettömän vinkeet.. deadline on ens viikon perjantaina.. että toivottavasti pohjamaalit ja oikea maali kerkeää kuivua ennen sitä! Moro!

20110918

Ankea sunnuntai

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Me oltiin eilen Emman kanssa Tampereella, kierrettiin kirppikset läpi. Ja löysin ihan älyttömästi kaikkea! Rakastan kirppiksiä ihan hirveästi.
Tää päivä on ollut vähän ahdistava ja tylsä, vaikken edes eilen juonut mitään. Oltiin kuitenkin kattomassa Big Cheeseä ja ihan pilkkuun asti ne soitti.. ehkä mulla on vaan kauhea väsymys.
Tän päivän rentoiluasukuvaa.
Löysin piruvie 10e uudet converset! Paita 2e myös kirppikseltä.


 Nääkin korut tuli poimittua kirppikseltä, helmikaulakoru 1,5e ja tuo ristikaulakoru 1e.


Oli kyllä piristävää päästä irti tästä kaikesta arjesta, ja lähteä vähän kauemmas shoppailemaan. Tuli itelle ainakin parempi olo. Lisää tämmösiä reissuja pitäis tehdä.