20111130

T ttthe joulukkkalenteri


Hah! Siinä. Tän piti olla aivan spesiaali idea, mutta ei se näköjään ollukkaan. Mitä oon selaillu muita blogeja, tuntuu.. että kaikille on tulossa Joulukalenteri. No vitut siitä, mulla on paras!
Mun joulukalenteri ei oo mikään jee uus kuva joka päivä jostain perunasta. Nimittäin aattelin samalla hyödyntää sitä.. esittelen nimittäin joka päivä jouluaattoon asti yhet kengät. (Tai no, emmä nyt tiedä onko siinä mitään hyödyllistä..) MUTTA KUITENKIN! Jokaisilla kengillä on joku tarina. Miten ne on joutunut mun hellään huomaan, missä kaikkialla ne on reissannut, ja mitä kaikkea ne on joutunut kokemaan. Joillakin on lyhyempi tarina, kun toisilla.
Tää idea innosti mua, koska mut paremmin tuntevat tietää, että oon hulluna tennareihin. Rakastan kaikkia tennareita. Converset on tietty lemppareita, mutta kaikkia tennareita. Huudan niitä ihan hiki perseessä huuto.netistä, ja vahdin korppina kirppiksillä. Jokaisella heikkoutensa.. :D
MUTTA HUOMENNA ALKAA! Siispä olkaa kuulolla.. ;)

20111129

ÖY

Nyt iski muhunkin tää kauhea tauti, mitä muillakin on ollu. Kyllähän mä sitä aavistelinkin, kun oon ollu kauhean väsyny ja kaikkea. Joten meikän päivät hurahtaa näissä meiningeissä...


...Ainakin suurimmaks osaks. No eihän siinä, ei mulla oiskaan ollu mitään tekemistä. Mutta joo, nyt on pakko parannella ittensä kunnolla. Mä oon vähän semmonen, että vaikka oisin kipeä niin mun pitää kokoajan silti touhottaa kaikkea. Ja sitten, kun touhotan.. tuun vaan enemmän kipeeks. Joopajoo, nyt jotain kuumaa naamariin ja sen jälkeen pötköttään.


Mä nyt en oo ihan varma, tuunko tähän koneelle kauheasti vierailemaan. Mä haluan nimittäin oikeasti parantua, ja mahd.nopeasti. Joten näitä päivityksiä ei nyt varmaan turhan usein satele tänä aikana. Emmä viitti alkaa tekemään mitään raakilepäivityksiä, teen sitten kunnolla, kun oon taas terve. Eikä tästä naamavärkistäkään ihan kauhean imartelevia kuvia tule tällä hetkellä!

Ps.Ihan huippua, että teitä on 99! Kohta 100, ihan mieletöntä.

20111128

Lauantai

Hyvää huomenta! Kello taitaa olla.. kolme? Tai no neljä jo kohta. Valvoin eilen yömyöhään. Sauli oli nimittäin yötöissä, ja odottelin vähän niin kun sitä kotiin. En tykkää yhtään nukkua yksin.
Mutta joo, eilen oli pientä krapulanpoikasta havaittavissa. Mä nimittäin join launtaina hieman tuota alkoholia. Kolmen kuukauden tauon jälkeen. Maha tuli kyllä sen verran kipeäks, että täytyy pitää taas vähän taukoa! Ennen juopotteluja hengailinkin Tiian kanssa, ja saatiin pari vähän erinlaista kuvaakin napsastua. Ettei aina tossa samassa paikassa, samassa asenossa ja samalla ilmeellä!


Ja loppuilta oltiinkin sitten Kartsalla, ja minäkin pääsin alkoholin makuun.



Karolla on tosiaan kaks koiraa, Jade ja Nuka. Ne on ihan järettömän isoja mun mielestä. Nukaa en pelkää, eli tuota mustavalkoista.. se on niin lepponen. Mutta Jadea pelkään, paitsi sillon kun oon päissään.. :D Mutta Jade on kyllä kanssa lepponen!

Ja hei muistakaas! Seuraa blogia Bloglovinissa!

20111127

Tortillapäivä

Pöö, oon kipeä. Meinaa pukata nyt oikein kunnolla flunssaa päälle. Oon ollu jo torstaista asti. Tai no viime maanantaina tää kurkku alko oireilemaan, ja eilen ei ees kunnolla pystyny nielasta. Tää on v-mäistä. No mutta joo, perjantai meni ihan kotihommissa ja lööffäillessä. Me vedettiin Saulin kanssa tortilloita nassuun ja katottiin Joulutarina (jonka suosittelen ehdottomasti jokaisen joskus katsomaan). Oon mä ton joulutarinan ennenkin nähny, mutta mun mielestä se on vaan niin pirun hyvä, että pystyy uudestaanki kattomaan. Mutta joo niitä tortilloita tuli tosiaan väännettyä..



Eiliseltä laitan enemmän kuvaa, kuhan tästä nyt tokenen. Oon ihan pökkyrässä, jos niin ees voi sanoa. Oli aika rankka lauantai, pitkään aikaan :D

20111125

Tyttöilypaita



Nonniin, siinä ois sitten vähän sitä eilistä päivän asua. Ramones t-paita mikä esiintyy päällä näissä kuvissa, on yks ihan lemppari teeppari. Se on erään kaverin sanoja mukaillen "TyttöRamonesPaita", ja sitä se todella on. Ei aina tarvi olla musta bändipaita. Tuokin oon muuten pelastettu eräältä pihakirppikseltä viime kesänä. Mä kävin vuokraamassa Joulutarina leffan, ja tänään pitäis päräyttää se käyntiin. Tortillamättöökin ois tiedossa. Onneks tänään ei tarvi lähteä enää minnekkään. Ei sillä, en sinäänsä ois jaksanukkaan.

20111124

nällllllllllllllllkä!

Nyt on kyllä pakko kertoa! Me saatiin ne liput! JesJesJesJes! Ihan huippu mahtavaa ja älyttömän siistiä. Ja vielä hyviltä paikoilta. Nyt meillä ois yks lippu ylimääräsenä.
Kävästiin tossa äsken kaupassa. Suunnitteilla oli tehdä kalaa, mutta siellä ei ollukkaan sitten sitä kalaa mitä meidän oli tarkotus tehdä.. Niin tehdään sitten perus jauhelihakastikesetit.
Jos sitä kerkeis vielä vähän hakata pleikkaria, ennenkö suuntais tonne teatterille, pitämään nuorten harkkoja!


Ja niin joo, laitoin muuten vähän jouluvalaistusta tossa yks päivä. Taisin siitä jo mainitakkin, tule joulu tule jo!


Ja muuten, en suosittele kuvaamaan itse päivän asu kuvia. Siitä ei tule mitään. Ite nimittäin kokeilin tänään, ja tulos on vain tämä ainokainen raakile.


Mutta Sauli pääs onneksi töistä, tässä blogissa toiselta nimeltään Hovikuvaaja.. joten saan kunnollista päivän asu kuvaa huomenissa vissiinkin tänne lätkästyä. Mutta nyt.. sitä ruokaa! AAAAAA, ihan hirvee nälkä.

Black Sabbath, haluan lipun!

Nyt ärsyttää ihan todenteolla. Heräsin nimittäin tänä aamuna kahdeksalta, ja kiiruhdin ennen yhdeksää jo ärrälle, jos saisin haltuuni Black Sabbathin keikkaliput. Ja ykshän sieltä irtos, mutta oisin tarvinnu kaks.. Nyt kyrsii todenteolla. Kaikki liput myytiin loppuun 16 minuutissa. Tää on niin vääryyttä. Saisinpa vielä jostain sen yhden lipun käsiini! Ja kaikista naurettavinta on, että jengi myy Huuto.net:issä niitä lippuja 400e kappalehinnalla. Ärsyttää, että pitää hamstrata niitä lippuja, että voi myydä Huuto.net:issä hulppeilla hinnoilla. Jos näitä taulapäitä ei olisi, olisi vielä moni oikea fani saanut liput keikalle. Ihmisen suurta idiotismia, joka nyt aina johtuu rahasta. Mutta joo, eilisiin kuviin.


Taas pieniä vilahduksia tästä meidän ns."rokkihuoneesta". Päällä esiintyy Huuto.net:istä ostetut farkkuleggarit, paidan tai topin ostopaikasta ei tietoa, ja huivi nyt on ollu mun perus vaatekaappikamaa jo kauan.



Tänään pitäis viedä toi mun koppi (toiselta nimetään auto) katsastukseen, katotaan meneekö läpi! Veikkauksia pystyyn.. ite lyön kympin vetoa, ettei mene. Se on jo kyllä niin aikansa elänyt.
Huusin muuten taas vaihteeks uudet converset Huuto.netistä, tällä kertaa ne kantavat liilan väriä. Ne on aika kivat. Jos joku ei ole jo asiaa sisäistänyt, oon aivan heikkona converseihin. Ja no, muutenkin tennareihin. En ees oikein tykkää korkokengistä, enkä kyllä osaa edes kävellä niillä. Kerran erehdyin laittamaan baari-illaksi 12cm korot jalkaan, häpeän sitä iltaa vieläkin.. kaaduin varmaan sata kertaa, ja näky ei muutenkaan ollu mikää silmiä mairitteleva :D Jessus.
Mutta joo, meikä lähtee nyt viemään sitä autoa sinne katsastukseen.

20111123

True Datis

Nyt tulee kyllä aikalailla vuosisadan uutinen, nimittäin en oo väsynyt! Joka on todellakin jotain aivan outoa. Oon ollu varmaan viikon putkeen niin väsynyt, etten oo evääni jaksanu liikuttaa. Mutta nyt on jo parannusta havaittavissa! Eilinen oli mukava päivä, kävästiin porukoillakin nopeaan. Sieltä tuli myös räpsittyä nää eilisen asukuvat.


Asukokonaisuudessa seikkailee converset, joka nyt on varma valinta. Lindexin kivipestyt farkkuleggarit, H&M villatunika, Gt:n huivi. Pipo ja takki on viime talvelta, niiden ostopaikkaa en muista.. enkä jaksa käydä kattomassakaan :D
Talvi muuten käväs aika nopeasti täällä, nimittäin nyt tuolla sataa loskaa. Loska on kyllä ihan p******tä. Olin jo ihan joulufiiliksissä, mutta ei sitte.
Läväytän tähän vielä Emman räpsäsemän kuvan viikonlopulta.


True datis, ja jotain sitä luokkaa. Kyllä ihminen osaakin näyttää tyhmältä, kun toljottaa tietokoneen näyttöä. Mutta eipä siinä, siinähän näyttää! Mä oon nyt lähössä neljäks tunniks töihin, vähän erinlaista hommaa. Tämmönen pikkukeikka tuli eteen, ja ilmottauduin vapaa-ehtoiseksi. Viiden jälkeen pitäis kotiutua, ja sen jälkeen noi nuoret tuleekin tänne harjottelemaan näytelmää. Katotaan alkaako taas vaihteeks särkeä päätä, niin kuin se touhu yleensä :D

Hei ja jos jotain kiinnostaa, niin meikää voi tosiaan seurailla tolla Bloglovinissa!

20111122

Nyt kokataan!

Tuntuu, että tää päivä on kestänyt jo ikuisuuden. Mutta mitään en oo saanu aikaseks, perus. No sain mä sentään ruokaa tehtyä! Vaikka sekin tahto mennä vähän pelleilyks..


Ja hei, kertokaa mulle miks keittiö näyttää aina hävityksen kauhistukselta kokkailujen jälkeen?


Tai sitten oon jotenkin vaan erityisen mestari sotkemaan.
No, ruoka oli kuitenkin ihan perkeleen hyvää! Vaikka itte sanonki. Tänään ruokalistalla oli nimittäin itse värkättyjä lohkoperunoita ja kanankoipia sipulin kera.


Mä muuten rakastan (siis nimenomaan rakastan) raejuustoa, se on ihan huippua! Se sopii mun mielestä oikeastaan joka ruoan lisukkeeks, paitsi ei tietenkään joidenkin keittojen. Pelkiltään en tykkää syödä, mutta silauksena jonkun kanssa.. oi nam.
Sitten vielä yleistä sekoilua kuvien merkeissä. Ettei kellekkään varmasti jää sellasta käsitystä, että mussa vois piillä joitain fiksuuden merkkejä. Se tieto on nyt julistettu lopullisesti fiktioksi.


Tänään muuten tulee taas ihan mun lemppariohjelma, eli Klikkaa Mua. Jos joku ei oo vielä siihen ohjelmaan hairahtanut, niin suosittelen tsekkaamaan edelliset jaksot netistä.. ja no, sen jälkeen ootte ihan varppina koukussa siihen mun lailla.

Huuto.net ostoksia

Nonniin, lätkästääs eilisen asukuvat tiskiin.

Neule GT, Villapaita H&M, farkkuleggarit PIECES, kaulahuivi GT, kengät CONVERSE

Mä heräsin tänään ekan kerran kuudelta kun Sauli lähti töihin, nukahdin seittemän aikaan ja kahdeksalta Sauli soittikin ja heräsin kokonaan. No eihän siitä mitään tullut, vaan makasin sohvalla, johon loppupeleissä nukahdin ja heräsin näin puolepäivän jälkeen. Jes. Mä oon nyt näköjään tosi huono näitten unijuttujen kanssa :D
Mutta eniveis, mulle tuli eilen postia. Huuto.netistä. Oon nyt ihan hurahtanut siihen paikkaan, ja kokoajan tekee mieli huutaa jotain. Mutta tällästä kamaa postimies toi eilen ihan ovelle:

 Parit leggarit. Mustat 8e, PIECES. Kivipestyt 6e, Lindex.

 Perushuppari. 0,50. H&M

Lörttöpaita 4e, H&M

Niin siis kaikki on Huuto.netistä erimyyjiltä, paitsi noi kivipestyt leggarit ja harmaa huppari samalta. Kirjotin vaan myös, mistä nuo ovat alkuperiään.
Noh, ei ihan huono tilaus? Ite ainakin tykkään kovasti. Ja itseasiassa toi lörttöpaita esiintyy jo allaolevissa sekoilukuvissa. :D
Kohta pitäis suunnata suihkun kautta käppäileen keskustaan päin, meiltä sinne on hurjat 500m. Että kova lenkki tiedossa, hahhah!
Vaihdoin muuten fonttia, tää on mun mielestä parempi. Kysytääs nyt teiltäkin, mitään mielipiteitä fontista?

20111121

Sekoilua

Ää äärimmäistä sekoilua parhaimmillaan!


Että sellasta. Tänään oli teatteriharkat, ja ne hurahtikin aika nopeasti ohi. Niin kun tämä koko päivä on tehnyt. Jotenkin tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee.. sitä nopeammin päivät menee. Huomiselle ei oo mitään tähdellisempää suunnitelmaa. Joten aattelin käydä vähän pyörähtämässä keskustassa, Täytyy tehdä-lista kasvaa kasvamistaan.. ja näin lomallahan ne ois hyvä hoitaa. Pitäs käydä näyttämässä autoa katsastuksen sedille, varata kakkosvaiheeseen aika, hoitaa joululahja hommeleita.. ja kaikkea perus joulushittiä. Mutta joulu on kyllä kiva, tykkään siitä ihan kauheasti. Se fiilis on jotenkin ihan huippu mahtava.

Viikonloppu

Mulla meni kyllä viime yö ihan perseelleen, näitten unirytmien takia. Menin jo puol kakstoista sänkyyn, mutta nukahdin ehkä joskus kuudelta. Ja heräsin tossa yheltätoista. Nyt on kyllä niin kuningasolo, että alta pois. Huuh.
Viikonloppu meni kyllä ihan mukavasti. Emma kävi täällä, ja tuli myös käytyä paikallisessa. Itse kyllä selvinpäin. Näissä tamineissa olin liikkeellä.


Emmalle kiitokset kuvista! Kerrankin oikein kunnon kuvapläjäys tännekkin. Tossa muuten näkyy meidän tuota yhtä huonetta, jota me Saulin kanssa nimitetään meidän "rokkihuoneeksi". Toimii siis musiikkihuoneena, missä on kitarat, levyt, soittimet sun muut. Ja onhan telkkarikin sinne eksyny. Semmonen vapaa-ajan huone. Se nyt on vielä vähän vaiheessa, mutta alkaa jo näyttämään paremmalta kun viikko sitten.
Sunnuntai oli kamala, tuntu että mulla oli joku myötätuntokrapsa. Sunnuntai meni näissä fiiliksissä:


Eli noutoruokaa ja pirusti herkkuja. Tähän satsiin kuuluu myös hyvät ohjelmat ja sohvan uumenissa lötköttely.
Ja hei, yöllä muuten sato lunta! Oon ihan fiiliksissä.