20120117

Kurvikkaita VAI kurvikkaita?


Henkilökohtasesti pistää vihaks selailla iltalehden sivuja, kun joka toinen otsikko on "Rihanna paljastaa lähes kaiken",mm.. Joo? 
Tai sitten "Alusvaatteita kurvikkaimille"-otsikko sai jopa mun mielenkiintoni heräämään. Uteliaisuuksissani avasin linkin.. JAAHAS.. Joku langanlaiha suuret TISSIT omaava kaunotar keikistelee kameran edessä. Hmm? No, selvä.. Kurvitkin voi käsittää monella tavalla, mutta.. Olisin odottanut jotain muuta.

Mulla on joku hirveä tarve nyt lukea jotain kirjaa.. Taidan kaivaa Potterit esiin ja kääriytyä vilttiin kuuman teekupin kera. ( Miinustetaan teekuppi, kiitos go fat go-haasteen).

7 kommenttia:

Ansma kirjoitti...

sulla on ihana tyyli! :)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

Ansma kirjoitti...

siisti tyyli + oot nätti + noi lasit on tosi kivat :)

lauantaimurhetytto.blogspot.com

karo kirjoitti...

toi banneri on iha huippu :-D !

www.karoliinac.blogspot.com

oona kirjoitti...

oon huomannu ton ihan saman näitten nettilehtien sivuilla !
isot tissiset muuten laihuliinit on kurvikkaita, paljastelua on käyttää bikineitä rannalla... huhhuh :D

http://myownwords-iguess.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Yleensä kurvikkuus tarkoittaa juuri isoja tissejä. Nimittäin kurvikkuus on sitä, että on kurveja. Eli yleensä vyötärö on hoikka, rinta ja lantio leveä. Sellaisiakin ihmisiä on olemassa. Ja hekin tarvitsevat vaatteita. Myös alusvaatteita. EN ymmärrä, miksi oletetaan, että kurvikkaat naiset ovat lihavia, tai että lihavat naiset ovat kurvikkaita. Lihavuus ei tarkoita välttämättä kurvikkuutta -jos sekä lantio ja vyötärö että rinta on 120cm, ei siinä juurikaan kurveja ole, vaan muodotonta massaa. Mutta kuitenkin eikö ole hienoa, että kyseinen malli edesauttaa _kurvikkaiden_ naisten mahdollisuuksia löytää sopivia alusvaatteita? Itselläni on vyötärön ja rinnan ympäryksen eroa lähes 30cm (ihan luonnostaan), ja vaatteita on vaikea löytää. Miksi ihmisiä suututtaa juuri tämä alusvaatemallisto? Kateuden takiako?

Jenna kirjoitti...

Mun blogista löytyypi sulle haaste! :)

http://j-ennas.blogspot.fi/

Essi kirjoitti...

ARGHT että vihaan niitä "Rihanna paljastaa kaiken, katso!" otsikoita. Who cares? Mutta tosiaan daaamn oot upee ja siistit farkut d;

http://fuck-growing-up.blogspot.fi/