20100127

Japaniernupörnöhörnö

Höö, tää päivä on ollu vähän laiskottelupäivä. Nukuin nimittäin pommiin, ja heräsin juuri ja juuri neljäksi soittamaan (pianoa). Illalla seitsemältä olikin sitten pianotunti. Jou.
Kävin myös yhdellä kirppiksellä.
 (ja tuo paita ja hame eivät sitten todellakaan ole mikään yhdistelmä!)

Tämän hameen kanssa pähkäilin pitkään, koska siinä on jotain mistä pidän. Mutta en sitten loppujenlopuksi sitä ostanut.


 

Tämä toinen hame omasi aivan ihanan kankaan, mutta jotenkin se oli liian muodoton ja äh. En tykännyt. Mutta melkein ostin, että tuosta kankaasta olisi voinut tehdä lyhemmän mekon. Mrhhh, entiedä.(Älkää välittäkö tuosta yläosa hässäkästä, sovitin samalla tuota harmaata paitaa joka oli  hieman liian tuollainen roikko.)
Tälläiset vaatteet hutaisin päälleni ennenkö lähdin kiireessä pianoa soittelemaan. (juu siis tosiaan oli kiire :D kuva otettu vasta jälkeenpäin, ettei kukaan luule että olen niin neiti, että alan kuvailemaan vaikka olisin myöhässä. Hahaa.)


Etsin tänään kokopäivän (okei ainakin kahdesta liikkeestä + sokokselta) punaista somiste rusettia, siis hiusrusettia. MIKÄLIE. Kuitenkin, enkä löytänyt. Tekaisin semmoisen sitten itse.


1.Etsi housut joita voi leikellä mielin määrin.
2.Leikkaa noin neljän sentin levyinen pitkä kaistale.
3. Pitävä solmu, ja siitä taiteilet rusetin.

4.Wolaa! Ei helpompaa voi ollakkaan. Ps.kannattaa lopussa leikata langanpätkät irti, ettei näytä hassulta.
Parempaa ei ilman ompelukonetta elävä ihminen saa pakerrettua. Vähän langanpätkiä roikku, mutta leikkasin poies.
Kiinnitin vain solmusta läpi tavallisen hiuspinnin, että sen sai laitettua hiuksiin kiinni. Näin:

Löysin kaapistani mustan hameen jossa on pieniä valkoisia pilkkuja. Ostin sen about kuukausi sitten kirppikseltä (esittelin hametta paria postausta taaempana). Tajusin, etten ole käyttänyt hametta vielä kertaakaan. Tässä seuraavassa kuvassa hame saa kunniaa osakseen.


Paita on Lindexistä kesän lopussa ostettu,
helmet joululomalla seppälästä.

Tilasin H&M joskus pari viikkoa sitten hieman Egyptiin (lähtö 24.2.2010) bikinit, ja siinä samalla alennuksessa olevan mekon ja shortsit (joista ei nyt kuvaa..myöhemmin ehkä). Ja tähän mekkoon on oikeasti vaikea yhdistellä, kun se on niin tuommoinen kirjava.


(Jos jollekkin tulee kuvan käsistä mieleen "japaniernu" kuva, olen pahoillani. Kädet ovat silmien 
edessä sen takia.. koska mielestäni silmäni vaan näyttivät joka kuvassa verestäviltä ja näytti että
ne pulpsahtaisivat ihan juuri ulos kuopistaan.)

 Tässä vielä bikinit Egyptiä varten jotka tulivat juuri H&M:Päädyin ihan perus valkoiseen, en oo ennen oikein perustanut valkoisista bikineistä.. okei, ne näyttää hyvältä kun on ruskettunut. Mutta sitä harvoin meikällä tapahtuu niin paljon, että valkoinen mun ihoa vasten näyttäisi hyvältä. Mutta kerta sitä ulkomaille lähetään niin ehkäpä sitä sitten vihdoinkin siellä! (Tähän pienenä tiedotusluontoisena asiana: menen siis ensimmäistä kertaa ulkomaille oikein aurinkoiseen paikkaan. Latviassa ja Ruotsissa vain tullut käytyä. Oon niin innoissani, apua!)

3 kommenttia:

Maya kirjoitti...

Monta suloista asua tässä postauksessa ja blogi vaikuttaa kivalta noin muutenkin :)

kastehelmi kirjoitti...

^^ Kiitoooos!

Emma kirjoitti...

Hello Emmi, sinäkin täällä! ^^