20100809

Ihana kesä

Siitä onkin jo tuhat vuotta kun oon viimeks kirjotellu. Mutta on ollut ihan mieletön kesä ja kaikkea mielettömän ihanaa ja kivaa joten  en oo kerennyt! Saulikin tulee tänään sonispherestä pois, vähän olin huolissani kun kuulin että siellä on ollut trombi ja herraan ei saanut edes ekaks yhteyttä. Mutta loppujen lopuksi sain.
Ja tosiaan, pääsin töihin! Ihan mieletöntä. Olis pitänyt jo tänään alkaa työt, mutta täällä Keski-Suomessa oli niitä trombeja ja ihan hullu myrsky. En varmaan oo koskaan pelännyt niin paljon kun eilen. Oltiin nimittäin autolla ajamassa kavereiden kanssa tänne ihan korvessa kun se myrsky alkoi, ja minähän tietenkin ajoin. :D






Sain muuten pitkästä aikaa rahaa, ja päätinpä käyttää sen hyödyllisesti, eli vaatteisiin ja shoppailuun. Ja ensimmäistä kertaa shoppailin ilman kirppiksiä! Tuo yllä oleva hame löytyi H&M.
Löysin myös kivat kengät, meinasin ekaksi ostaa aidot converset mutta en sitten hennonut.


Yksi asia jäi harmittamaan, sovitin tätä alla olevaa paitaa.. ja en OSTANUT SITÄ? En ymmärrä miksen ostanut. Nyt harmittaa, ja ihailen sitä vaan tuosta kuvasta. Samassa kuvassa esiintyy entiset farkkuni joista tein shortsit. Olisi tehnyt mieli tehdä enemmänkin shortseja, keli on ollut juuri sellainen että tarvitsee shortseja.
Nyt mun pitää karata, mutta toivottavasti nyt pääsen tänne enemmän blogeilemaan ja postailemaan!
Huomenna töihin, äääääw jännittää!

1 kommentti:

martienn kirjoitti...

ouuu ! i like ur blog <3
fantastic :D


follow me and write comment if you want ;*