20110403

Hurricane Years

Selvisin eilisestä krapulastani, huuah. Eilinen oli kyllä kiva! Olo oli kuin jäniksellä jonka maantiejyrä oli ylittänyt. Mutta mitä pidemmälle iltaa meni, sitä parempi olo alkoi tulla.Ulkona ilma oli kyllä todella ankea, ja sitä se on tänäänkin. Tylsä vesisade. Kesäisin tykkään, kun välillä sataa vettä aivan kaatamalla. Silloin voi käpertyä viltin alle lukemaan jotain hyvää kirjaa. Mutta tämmöinen keväinen sade, ja aurinko ei paista. Mikään ei ole masentavempaa. Mutta tietää ainakin, että tuolla sateella nuo lumet lähtee. Toivottavasti lähtevät pian!
Lööffäilin ja koomailin johonkin viiteen asti, ennenkö päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa meikkaamaan iltaa varten.


Sitten Sauli tulikin jo kotiin, ja toi veljensä mukanaan. Pistettiin monopolipelit pystyyn. Oli kyllä mukavaa! Oon aivan pienestä asti tykännyt pelata monopolia.


Ihanaa kun näkyy niin siisti asunto taustalla.

Loppujen lopuksi aloin olla aika voitolla, omistin nuo pinkit ja oranssit, ja pojilla oli vain kummallakin yhdet paikat. Eli voitto oli aivan selvä. Loppupelissä mulla oli jo noissa kaikissa hotellit, mun hotellikujaa oli aika vaikea ohittaa. Hähää!


Tuossa uusi mekkoni, jonka lupasin esitellä. Se on aivan ihana ja oikein söpö! Oikeastaan se on kesämekko, mutta sovelsin sitä sen verran (lisäämällä paidan alle), että sitä voi käyttää vielä näin vähän kylmemmillä keleillä.

Nyt on sunnuntai ja huomenna jo töihin. Odotan jo kovasti milloin pääsen yksin nuohoamaan, kesällä pääsen jes. Tosiaan, nyt se sitten paljastui. Kouluttaudun tällä hetkellä
nuohoojaksi oppisopimuksella. Haa, eipä olisi kukaan ihan heti arvannut!
Nyt kohta pitäisi lähteä kauppaan, ja tehdä jotain hyvää ruokaa sunnuntain kunniaksi! Nam.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi kuinka siistiä :--D

terveisin anonyymi joka alunperinkin tätä kyseli