20110523

Sataa Sataa Ropisee

Hei ihana sadepäivä! Mä niin tykkään sadepäivistä. Silloin ei tarvitse olla missään, kun kukaan muukaan ei ole. Näinä päivinä on ihana lukea kirjaa ja vaan löhöillä. Mun tapauksessa tänään en vaan ihan koko päivää malta lukea kirjaa, tarkotuksena ois suunnata Emman kanssa pururadalle lenkille.


Me istuskeltiin eilen aika paljon parvekkeella ja nautittiin auringosta, katottiin myös perus sunnuntaileffana Oma taivas, jota en suosittele. :D No okei, olihan se ihan katottava.. mutta meni välillä aikamoisiin sfääreihin joita ei vain jaksanut sunnuntaifiiliksissään ymmärtää. Hassua kyllä, ohjaajana toimi  Peter Jackson (joka ohjasi myös Taru Sormusten Herrasta elokuvat, jos joku nyt ei sattunut tietämään).


Meillä oli eilen Saulin kanssa tortilla päivä, piru kun ne on hyviä! Ennen en tykännyt, mutta nyt oon jotenkin ihastunut niihin ja voisin syödä niitä vaikka joka päivä. Erikoisuutena laitoin omiin tortilloihini myös herkkusieniä. Rakastan herkkusieniä, ja pakkohan niitä oli sitten niihin tortilloihinkin tunkea. :D


Näyttää oikein tyylikkäältä sukat noiden sortsien yhdistelmänä :DD

Käytiin muuten lauantaina Saulin kanssa ähtärin eläinpuistossa, siitä kuvia myöhemmin.
Mutta pakko mainita, että ne karhut olivat kyllä ihan mainioita. Niillä oli kunnon show pystyssä, ja niistä kyllä huomas miten ne nauttii ihmisistä.

Ei kommentteja: