20100601

KirppuTOREJA

Eilen oli oikein mukava päivä. Ei tarvinnut mennä minnekkään, ja pystyi ottamaan vaan rennosti.. lomailemaan! Kävin mä kyllä jossain vaiheessa järjestelemässä kirppispöytää, kun se on aina joka päivän jälkeen hävityksen kauhistus. Viime perjantaina vein kamaa kirppikselle, ja tän viikon perjantaina haen pois. Viikko on mun mielestä ehkä vähän liian lyhyt aika, joku kaksi viikkoa olisi ehkä parempi. Mutta se taas maksaa enemmän. No pöydän järjesteltyäni kiersin vielä kirppiksen, ja löysin sieltä aivan ihania juttuja!
Löysin tuon hameen 6e, okei 6e on jo semmonen maksimi mitä suostun kirppiksellä maksamaan, ellei vaate sitten ole aivan universaalisen ihana. Ja tuo paita lähti mukaan 1e, siihen tykästyin todella paljon. Ja nuo helmet oli kappalehintaan 0,50e 


Tuon hameen takaosa on aivan ihana!
 Ihastuin tuohon paitaan niin kovasti, että halusin kokeilla myös muita asukokonaisuuksia!
Miten oisi vähän kesäisempi?
Nuo shortsit ovat ostettu juuri ennen ensimmäistä Egyptin reissua, ja olihan niille käyttöä, olisivatkohan olleet jotakin 14,90e?
Sitten ajattelin tuota asua myös helmien sijasta huivilla.
Helmet oli ehkä paremmat? Ainakin meikän mielestä, muttei tää huivikaan paha oo!
Ja ainiin, sitten löysin myös aivan ihanan laukun 1e!
Laukussa tuo solki on aivan ihanaa kuviointia.
Ostin kyllä vielä pari COFFEE mukia, jossa on mustavalkoisia kuvia mm.ranskasta.
Aloin laittamaan näistä kuvista isompia, kun minulle huomautettiin että kuvat ovat ehkä vähän liian pieniä. Haluan mielipiteitä, kummat ovat parempia.. isommat vai pienemmät kuvat blogissani?
Tänään menen AC/DC:n keikalle töihin Tampereen ratinalle, ja pukuvalinta on aivan mahdoton! En oikeasti yhtään vielä tiedä mitä laitan päälleni. Jos kerkeän, tulen vielä postaamaan asukuvan ennen töihin menoa!

Ei kommentteja: