20100617

Mitä tapahtuu kun aurinko sammuu?

Arvatkaas mitä? Kameran laturi löytyi, vihdoin! Mutta kerettiin kuvia napsimaan vasta illalla. Joten.. noh, näettehän sen tästä. :D
Oltiin Sarin kanssa Tampereella käymässä eilen, ja haettiin meikän loput kamat sieltä tänne Keuruulle.Ja minähän toimin rallikuskina.


Nonniin, täällä sitten pitäis asua tovi. Huomenna meen kahtomaan yhtä kämppää, ja jos se on hyvä nappaan sen itselleni!
Asukokonaisuus tältä päivältä oli mielestäni aika kökkö.Mutta kun kaikki vaatteet ovat tuhansissa muovipusseissa, ja kaikki pitää pestä joten on vaikea löytää mitään PUHDASTA päälle pantavaa.
Oltiin oikeasti niin levottomalla päällä, että hyviä kuvia ei oikein saanut. :D

Mä en oikeasti tiedä, että mitä tässä kuvassa tapahtuu.
Kirmasin niityllä. Hahahhah. Ilme kertoo kaiken, kivaa oli!
Tosiaan nyt pari "onnistunutta" asukuvaa tähän.
   


Hieman myös sekoiltiin.

Surullista ehkä, mutta tällä hetkellä asustan porukoideni portaiden alla! Mutta tää on ihan mieletöntä, että on oma kolo jossain. Mutta kirjaimellisesti punkkaan toisten nurkissa, portaiden alla. :D Mutta ois toinen vaihtoehto ollu punkata jonkun kolmen siskon huoneessa, ja tää käy vallan mainiosti mulle. Koitin sisustaa tätä vähän söpösti. Mutta tää on kuitenkin aivan mahtava kolo. Voisin ottaa kuvia seuraavaan postaukseen!
Tässä oli teille hieman kuvia, ei niinkään paljoa tekstiä. Oon sen teille velkaa. Mutta onneksi kameran laturi löytyi, ja postaaminen voi taas jatkua! Älkää kadotko, ootte kivoja.

Ei kommentteja: