20110924

H&M shoppailua ja turhuutta

Eilen tosiaan käytiin Saulin kanssa siellä Jyväskylässä elokuvissa. Meidän piti lunastaa liput jo tuntia ennen, joten jäi hieman ylimääräistä aikaa, jonka päätimme käyttää H&M:n kiertelyyn. Ja eihän sitä nyt herranjestas voi "kierrellä" mitään löytämättä :D
Joten tälläsiä tarttui mukaan:

Mä tossa toissapäivänä huomasin,kun oli vähän kylmempi päivä, että herttinen mulla ei oo mitään talvivaatetta? Tietenkin aloin miettimään, että mitä mä oikein viime talvena käytin? Ei mitään muistikuvia. En tainnut edes olla paljon ulkona sitten varmaan. Talvitakki joo on viime talvelta, mutta tämmösiä lämpimiä vaatteita ei. No, nyt käytin tilaisuuden hyväkseni.. tai no uskottelin itselleni, että voisin tuhlata hieman.. vain talvikuteisiin :D Se oli mahtavaa itsensä kusetusta, mutta saimpahan talvivaatteita.
Tämä ihana lämpöinen villapaita oli sen 19,95e.

Tämä oli hyvä ostos myös, mulla ei nimittäin oo kun vanhoja kulahtaneita neuletakkeja. Huomasin yks päivä, että ainuttakaan mustaa neuletta ei ole.. no nyt on. Tää oli 14,95e

No pitkähihasia mulla on.. :D Mutta tää oli ehkä tämmönen linssiinkusetus juttu "koska mulla ei ole juuri tälläistä paitaa", niin se oli pakko saada. Tää on kyllä ihana :)  Hintaa oli 9,95e.

Sitten tietenkin kaulahuivi ja pipo, mitkä kuuluvat jokaisen suomalaisen kaappiin. No.. näitäkin mulla on, paljon. Mutta tässä taas tuudittauduin ajatukseen ettei mulla ole samaa sarjaa olevia.. Hienosti taas pelattu, eli huijattu itseään ja nämäkin lähtivät kotiin.
Pipo oli 7,95e ja kaulahuivi 5,95e.

Sitten muuta tilpehööriä......
Näillä oli hintaa 4,95e. Näiden huijaussuunnitelma oli "näin monet korvikset näin pienellä hinnalla, oikeasti sais yhet tämmöset tällä hinnalla jos sitäkään" ja taas oli kalakoukussa ja korvikset pussissa matkalla kotiin.

Sitten hieman käsikoruja asukokonaisuuksia koristamaan. Hintaa oli 4,95e. Näillä ei ollut mitenkään kummallista sotasuunnitelmaa kuin "pakko saada".

Ihminen voi olla todella materialisti, myönnän itse olevani. Sauli heitti yks päivä, että käytän keskimäärin yhtä paitaa kaksi kertaa vuodessa niiden lukumäärään verrattuna. No joo se on matemaattisesti totta, mutta ei realistisesti. Nimittäin mulla on lempipaitoja joita käytän joka päivä, ja paitoja joita tykkään välillä käyttää ja sitten on niitä paitoja jotka lojuvat kaapissa ja joista ei henno luopua periaatteella "saatan vielä joskus tarvita tätä" ja sitten jos sitä ei ole kaapissa niin muka harmittaa. Paskanvitut, en muista lähellekkään kaikkia paitoja joita oon surupuserossa(kirjaimellisesti) kirppiksillä myynyt, ja silloin ajatellut että tuota paitaa ihan varmaan tarvitsen vielä joskus. Nyt jos koskaan on aika oikeasti tehdä vaatekaapin suursiivous.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ihanaa lukea muidenkin hyviä tekosyitä shoppailuun. :D Sait mut nauramaan, ihan ääneen. :D

-S

Emski kirjoitti...

Hahaa, kyllä niitä syitä aina löytyy, tiedä sitten kuinka hyviä :D

jansku kirjoitti...

kivan tyylisiä vaatteita oot löytäny! :-)

Emski kirjoitti...

jansku: kiitos!