20110926

Pörröhiuksille vinkki!

Onko sulla ollu koskaan onglemia pörröisten hiusten kanssa? Mulla nimittäin on, päivittäin. Varsinkin talvisin, kun ulkona on pakkasta ja pitää pipoa. Sitten kun tulee sisälle ja ottaa pipon pois hiukset on kun sähköiskun jäljiltä. Mulla varsinkin on jo luonnostaan luonnokiharat hiukset ja karkea hius muutenkin. Paul Mitchell on pelastanut mut tältä osin! Se on aivan täydelllinen aine saamaan hiusten pörröisyyden pois.
Yleensä käyn töiden jälkeen ammattini puolesta suihkusta, ja saattaa olla jo kiire johonkin harrastukseen, enkä viittis lähteä minnekkään (varsinkaan talvisin) märillä ja littanilla hiuksilla. Enkä kyllä muutekaan suosittele lähtemään märillä hiuksilla kylmään ulkoilmaan, koska hiukset jäätyvät ja tämän seurauksena katkeavat.
Sen takia föönaan hiukseni, koska se on nopea ja helppo tapa saada hiukset kuiviksi. Mutta myös hiuksia rasittava tapa. Ja pidemmän päälle hiukset näyttävät pörröisiltä:

Tää ei oo edes vielä paha, koska oon käyny just pari viikkoa sitten parturissa. Mutta kuitenkin pörröinen! Tässä vaiheessa kaivan Paul Mitchellin pullon käsiini, ja ero on huomattava.
Sitä ei todellakaan tarvitse paljoa, mullakin on ihan hurjan paksut hiukset ja tämä määrä riittää oikein hyvin:

Ja laiton jälkeen tulos on tämä:


Tässä vielä pullosta kuva.
Näitä saa kampaamoista ja ovat jokseenkin hinnakkaita. Voin vielä äitiltä varmistaa hinnan (tosiaan äidillä kampaamo), mutta ei tää nyt ihan hurjan kallis ollut. Ja on tosi riittosaa, kun ei tosiaan paljoa tarvitse kerralla laittaa. Ja maksaa kyllä ittensä takasin. Suosittelen kaikille :)
Tää on myös oiva aine suoristuksessa, tätä kannattaa laittaa jo ennen suoristusta, niin hiukset suoristuu helpommin ja suorempi lopputulos :)

5 kommenttia:

Iina Eleonoora kirjoitti...

Ihana toi sun banneris :)

Emski kirjoitti...

Kiitos paljon! :)

papu kirjoitti...

Sulla on yli-ihanat hiukset! :)

Emski kirjoitti...

Hei kiitos!

Fandango kirjoitti...

wau kipinkapin kampaamoon
-> :)