20110927

Syyspäivä

Ei hitsi nukuin viime yönä huonosti, oon ihan yliväsyny. Mulla oli koko yön kauhea yskä ja aina kun nukahdin alko taas yskittämään ja heräsin siihen. Oon nukkunut korkeintaan tunnin tai pari viimeyönä ja sekin uni oli koiranunta. Mun kaverin pitäis tulla kohta käymään tossa alhaalla niin saisin sovittaa sen paria paitaa jotka se lupas mulle myydä, jos ovat vaan sopivat. Ne oli kyllä kivoja! Oon ihan hulluna näihin kirppis-ja kierrätystouhuihin. :D
Ainiin, eilen näytin kutakuinkin tältä:


Tosiaan tuo on nyt se pipo minkä ostin H&M:ltä, ja joka tulee seikkailemaan monissa kuvissa tän syksyn/talven/kevään aikana, oon aivan rakastunut siihen. Tuo paita on H&M, takki viime tampereen kirppisreissulta hintaan 6e, farkut... en muista yhtään mistä? Ja kengät ihan täältä kirppikseltä hintaan 4e.
Eilen oli muuten teatteriharjotukset taas.. nautin kyllä taas niin paljon niistä! Meille tulee luultavasti lämmitelty versio Nikolai Gogolin Päällystakki näytelmästä. Tän lämppäriversion ovat kirjottaneet Esa Leskinen ja Sami-Keski Vähälä.
"Esitys on komediaksi naamioitua lyijynmustaa tragediaa." Suna Vuori, HS
Mun mielestä kyseinen näytelmä on jotenkin todella irvokkaalla (en keksi nyt kuvaamaan tähän parempaa sanaa :D niin keksin oman) tavalla hauska. Siis.. no mustaa huumoria aikalailla.
Tänään pitäis tavata Tiiaakin ja mennä vähän ulkoilemaan, katotaan saadaanko ikuistettua mitään kuviksi asti.

3 kommenttia:

marta kirjoitti...

Ihana banneri, kiva ulkoasu ja hyvät kuvat ! Bannerille antaisin isoimman plussan, se on minusta loistava :) Kiva blogi kaikenkaikkieen, taidan tulla tänne vähän useamminkin kurkkimaan :>

http://mylifeasprimadonna.blogspot.com/

Siinä minun blogini, käy jättämässä kommenttia ja liittymässä lukijaksi jos nappaa !

emski kirjoitti...

Kiitos paljon! Tervetuloa, mäpä taidan mennä sun blogiin kurkkimaan ;)

tinna kirjoitti...

vautsi mikä tyyli sulla on! :)