20110921

Nonniin?

Eilen en jaksanut kirjottaa yhtään ainuttakaan postausta, oli ihan hirveä väsymys töistä ja huaaah. Tänään on jo kaikki paremmin, eikä väsytäkkään niin paljoa. Mua ärsyttää, miten päivät menee niin nopeasti.. tuntuu, että viikot ja kuukaudet vaan vilisee silmissä. Aina on kesä, joulu, syksy, kevät.. mitä? Hahhah, hauskaa että mulle näköjään talvi vuoden aika on joulu. Noh :D
Sitten tän päivästä, öö asua? Siksikö kaikki sitä aina kutsuu. "Tän päivän asukuva".. no tää on nyt se.. asukuva?


Ja muuten, nää farkut löysin kirppikseltä 10e. Tää oli aivan älyttömän mahtava löytö, noi on aivan kertakaikkisen ihanat. Ja revitty valmiiksi, joten mun ei itse tarvinnut nähdä senkään eteen vaivaa. Täydelliset pökät!

Nyt sitten ensi viikon perjantaina oon virallisesti muuttamassa Saulin kanssa yhteen, vaikka oonkin punkannu täällä jo helmikuusta asti joka päivä, ja tuonu pikkuhiljaa omia tavaroitani tänne :D Mekin ollaan nyt reilusti yli vuos pyöritty, ja jonkin aikaa jo seurusteltukin, että ei ehkä ihan huono vaihtoehto muuttaa yhteen. Okei toivottavasti kukaan ei ajattele, että muutan heti yhteen kun alan seurustelemaan.. ei.. oon kerran sen virheen tehny, ja se oli elämäni pahin virhe. Tää juttu on semmonen, josta on vahva tunne.. että se on hyvä juttu :)
Nyt mä lähden maalaamaan meidän makkarin seiniä, niistä tulee ihan mielettömän vinkeet.. deadline on ens viikon perjantaina.. että toivottavasti pohjamaalit ja oikea maali kerkeää kuivua ennen sitä! Moro!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet edellisissä päivityksissäsi monesti puhunut päivän asuista ja asukuvista. Miten nyt kuitenkin mietiskelet, "onko tämä nyt se asukuva"? Onnea uuteen kotiin!

Emski kirjoitti...

Totta, arvasin että joku kiinnittää siihen huomiota :D
Mutta sehän siinä hassua onkin, oon tehnyt niin kun muutkin tekee niin.. ja se ärsyttää, että oon tehnyt niin kuin muutkin :)

Emski kirjoitti...

Mutta kiitos paljon, saatiin seinä maalattua :)

narrri kirjoitti...

hihii ^-^ ihanaa muruset, santulta terveisiä!

ja AIVAN IHANAT FARKUT!! ♥ joku sano että noi tollaset jälet saa tehtyä JUUSTOHÖYLÄLLÄ, onko totta? :o koska tollaset on niin kuumat, haluan myös!

Emski kirjoitti...

Haa, kiitoksia, takasin terveisiä! Saulilta kanssa!
Joo no juustohöylällä saa aika hyvin tehtyä :) Mutta kuhan tekee pystysuoraan, ettei ne vaakasuoran "narut" mee rikki :D Piru oon hyvä selittämään!