20110909

Hölmöily päivä

Vieläkin sairaslomalla, maha ei tykkää kun kävelen, ja mä en tykkää kun se ei tykkää. Löysin tänään laukun, ja oon tyytyväinen ostokseeni jonka sain kahdellakympillä tai oikeastaan 19,99e Seppälästä. Oon ettiny kauan tällästä laukkua, ostin tälläsen vähän isomman, mutta se osottautui liiankin isoksi. Tää on just sopiva, söpö, pieni.Tässä valossa tää laukku näyttää jotenkin oudolle, noissa ylemmissä oikeampi väri mitä se luonnossa on :)


Hei niin! Löydettiin Saulin kanssa aivan ihana tämmönen pikkulaatikko. Kun me ollaan Saulin kanssa säästetty pieniä muistoja aina erinäisistä reissuista.. esm Roger Watersin keikalta liput, ähtärin eläinpuiston kartta (:D) kun käytiin siellä, Sauna Open Airin liput yms.. Tästä tuli meijän semmonen muistolaatikko, ollaan etitty tällästä jo jonkin aikaa niille tavaroille, mutta nyt löyty vasta kiva. :)


Päästiinkin jo laittelemaan sinne kaikkea kivaa, muistoja!

Mulla on potut kiehumassa jotka Sauli ystävällisesti mulle kuori. Mun pitäis vielä paistaa kana.. johon en saa laittaa juuri mitään mausteita tän mun mahajutun takia. Tulee varmasti kuivaa.. perunaa ja kanaa. Yäks.

4 kommenttia:

Salha kirjoitti...

Ihana laukku ja toi laatikko! :)

www.thecabinetoffashion.blogspot.com

Emski kirjoitti...

Kiitos! Joo tuo laatikko oli hyvä löytö tuohon tarkoitukseen :)

denny kirjoitti...

Hei mistähän mahdoitte ton laatikon löytää? Oon kaippillu JUST tollasta jo tosi pitkään!
Ja ihana blogi muuten! :)

denny kirjoitti...

Ohoh joo en selvästikään osaa kirjottaa... siis kaipaillu :)