20100215

Hamahelmi

Hamahamahamahamahelmijuttuja!
Eli MINÄ aloin askartelemaan, joka on aivan ennenkuulumatonta todellakin. Noh, mutta kuitenkin. Olin viikonloppuna Keuruulla vanhemmillani ja siellä sitten kolmen pikkusiskoni kanssa askartelimme hamahelmillä, ja sain mahtavan vinkin parista nettiblogista ( ia:n blogi ja täältä!) joten päätin kokeilla itse!

 
 
 Sitten kävin ostamassa korviskoukkuja aloin väkertelemään.
 

Yhdet jaksoin jo tän illan aikana väkertää!
     
 
Olin tänään Kirjastolla hieman soittelemassa taas pianoa, jos ette tienneet niin Tampereen kirjastolla voi käydä ilmaiseksi soittamassa pianoa! Varaat vaan ajan. Mutta sinne sitten pitää mennä kanssa jos varaa, ei voi jättää käymättä koska ne vuorot ovat haluttuja. Mulle tulee vasta keväämmällä piano tänne Tampereelta, tosiaan ostin pianon. :D
Mutta niin siitä Kirjastolta suuntasin tohvelini parin sadan metrin päähän missä sijaitsee Ilona kirppis, sieltä löytyy aina niin ihania kaikkia kaikkia...ömm...asioita? :D (vaatteita, kenkiä kaikkea mitä kirpputorilta nyt voi löytää)
Tänään pelastin mukaani laukun, kaulaliinan, ja kaksi mekkoa jonka toisen esittelen nyt (loput myöhemmiiiin ;> ).


En löytänyt mistään mitään pantaa, ja tarvitsin välttämättä pannan (koska hiukseni ovat niin kakkaiset, kun en ole tänään käynyt suihkussa). Noh, en löytänyt mistään joten loihdin semmoisen itse kieputtamalla hieman villalankaa.
 
Joo tiedän, mun hiustenrasvaisuusprosentti (1000%) on käsin kosketeltavissa.

Peeäs. Nielasin mun kielikorun pallon! Apuaa, mulla ei oo korua. Toivottavasti ei mene umpeen, täytyy huomenna käydä metsästämässä kaupoilta joku kiva Emmimäinen. 

Pps. Miten ihmeessä tähän blogiin voi yhdistää videoita? En ymmärrä. Nyt ois ollu niin hyvä videosaalis.

Ppps. Poikaystäväni protestoi tyyli/muotiblogien asentoja, koska hänen mielestään ne ovat idioottimaisia ja sainpa napata vielä kuvan jossa hän demonstroi tätä asentoa :D
 
Hahaa :D