20100218

Kierrätyskeskus

Tosiaan, olin siellä Keuruulla. Äskön pääsin kotiin. Tosiaan oltiin Keuruulla siellä abigaalassa JA käytiin kiertelemässä Sussun ja Sarin kanssa pari kirppistä (keuruun ehkä ainoat+yks ällötys mihin ei menty) niistä en löytänyt mitään, mutta sitten Sussu sano että Keuruulla on kierrätyskeskus parin neljän kilsan päässä keskustasta.. wooooot? Sinne lähettiin sitten ajamaan. Se oli toooosi iso, ja halpa paikka. Siellä oli kauheasti kaikkia huonekaluja sun muita härpäkkeitä kahvinkeittimistä bussin irtonaisiin tuoleihin :D Ite viihdyin enemmän siellä ns."vaatepuolella" ja sieltä löytykin kivaa! Ja tässä hieman tätä kivaa teidänkin nähtäville (pitkästä aikaa kuvia missä oon suoristanut hiukset whuuaaa):
 
Tuo oli oikeasti varmaan jonkun papan vanha paita, mutta meikälle siitä syntyi makea mekko! Nuo käsienaukot on ehkä vähän liian suuret, mutta se ei haittaa menoa jos tuonne laittaa jonkun paidan alle! Juu ja huivi esiintyy kuvassa, sen sopivuudesta tuohon vaatteeseen en pistä vastuulleni se vaan on niin ihana ja lämmin ja oli käsien ulottuvilla joten se saa nyt kelvata!
 
Tää oli aivan mahtava! Tuo oli siis kauluspaita kokoa tuhat, joten siitäkin mekko. Ja niin tuon vyön löysin hintaan 0,50cnt toisesta niistä kahdesta kirppiksestä (ainiin, sanoin äsken etten löytänyt mitään mutta tuon tosiaan löysin ja yhden laukun..)
Tää paita löytyi sieltä kanssa ja nuo pienet helmet myös(kuvasta ei ehkä helmiä erota) . Löysin myös prikulleen samanlaiset pienet helmet mutta beiget.
 Ja kaksi laukkua löytyi:
 
  
Tämä laukku löytyi myös siltä kirppikseltä mistä vyö, tämä oli sen 2e :)

+Lompakko
 

Selvisin vitosella koko reissusta! Ajatelkaa 2 mekkoa, villapaita, vyö, 2 laukkua, 2 helmet ja lompakko! Ei huono reissu ollenkaan!

3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihania löytöjä! :) Varsinkin tuo kirjava laukku ja pallollinen paitamekko on vaan niin syötävän nättejä.

Emma kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
kastehelmi kirjoitti...

Hihi^^