20100223

Loma alkoi

Pöö, on ollut parin päivän postaustauko. Isopappani kuoli lauantaina, ja ei oikein huvittanut mikään. Nyt kuitenkin lähdettin reissuun kohti Egyptiä, tänä iltana tultiin tänne Hilton hotelliin Helsinkiin lentokentän viereen ja huomenna lähtee lento Egyptiin!
Hieman kuvia tältä päivältä!

Tässä tätä hotellia hieman.

Tässä hotellihuonetta, meillä oli siis kaksi yhdistettyä huonetta joihin oli väliovi joka on siis auki ja tässä on mun ja mun siskon huonetta.
 
 
 
Meikä päätti mennä vaahtokylpyyn!
 
  
Toivottavasti ei ole liian K-18 materiaalia! :D

Olin innoissani kun jokaisessa huoneessa on tämmöset aina asukkaalle, ja ne saa omaksi. Pienet ilot ihmisellä, haha!
 
 

 
Tässä vielä päivän asu.
 
Ja kaikki nämä luonnollisestikkin kirppikseltä, ylläri? Sukkahousut on H&M kyllä.

Huomenna aamulla 9.10 lähtee lento Egyptiin Aharm el sheikhiin!

En tiedä toimiiko Egyptissä meidän hotellilla netti, mutta jos toimii postaan kuvia tänne! 

HEIPPA SUOMI!

6 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Mäkin haluisin Egyptiin, mutta äiti on aika kovasti sitä vastaan, koska siellä on kuulemma ihan sellaset aidatut turistialueet ja niitten aitojen ulkopuolelle ei kauheasti ole menemistä ja muutenkin siellä on naiset kai aika huonossa asemassa :s

Jokatapauksessa hyvää matkaa ja toivottavasti tulet ehjänä takaisin! :D On siellä varmasti ihan mukavaa (:

Ira kirjoitti...

Mihin on jääneet uudet postauksesi? Blogisi on mielenkiintoinen ja olisi kiva lukea uusiakin postauksia. :>

Anonyymi kirjoitti...

hyi hitto! vitu ruma oot !! ihan oksettaa! mee pesee naamas pois.. hyi en kestä kattella sua! yäk!! oot ehkä rumin mitä oon nähny :D ja muute kivan iso nenä sulla, ja noi vaatteet ihan kauheita! toi vihreeki paita ihan perseestä revitty!

BITCH GET A LIFE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei oo vaikea arvata ketä pikkusielusta paskakikkaretta siellä anonyymiyden takana kiukuttaa. Haluatko lähteä kertaalleen käräjille kunnianloukkaukdesta?

Anonyymi kirjoitti...

ja paskat :D säälittävää

Anonyymi kirjoitti...

Jos ei jo edellinen kommenttisi, niin viimeistään se että vaivauduit tulemaan takaisin ja jopa vastaamaan noinkin vajavaisesti, kertoo siitä että sinulla on jotain henk.koht. Emmiä kohtaan. Poistit juuri sen viimeisenkin epäilyksen varjon siltä, josko satuitkin vain olemaan joku random postaaja jolla oli paha mieli. Mites ne sanookaan, "Juuri kun luulet olevasi pohjalla, joku helvetti tulee ja heittää lapion", tässä tapauksessa sinä itse. Sääliksi melkein käy..300e sovittelumaksu on iso raha vanhempiensa hoivissa elävälle nollatuloiselle räkänokalle.