20100212

Mile in these shoes

Siitä onkin jo aikaa kun oon viimeksi tänne postaillut. Kamera on ollut visusti laukussa, eikä sitä koskaan ole muistanut sieltä ottaa!
Muutenkin oon pitänyt tässä ostelulakkoa. Elin viime kuun näkkärillä ja vedellä joten oli aika miettiä kahdesti. Mutta heti kun sitä rahaa tupsahti tilille maagisena kuun 5.päivänä, suuntasin kirppiksille! Sain tuossa ajokortinkin (vihdoin), joten pääsee huristelemaan kauemmaksikin kaupunkiin jonne ei vaan yksinkertaisesti tule käveltyä/jaksa kävellä.
Oon tehnyt aika paljon tässä kenkäostoksia, en tiedä olen kai sitten vihdoin hurahtanut kenkiin. Mitä olen monesti sanonut "ja minähän en kenkiin koskaan sorru". Ja ehkä olen omistanut noin 4-6 kengät. Nyt on hieman ääni muuttunut kellossa :D Mutta enimmäkseen kirppikseltä ostelen niitäkin, mulla ei vain yksinkertaisesti ole varaa mihinkään huippuluokan kenkiin. Ehkä mullekkin tulee jossain vaiheessa se vaihe, missä enää kirppiskengät eivät kelpaa ja yksikin viiru kengissä tietää kuolemaa. Mutta vielä en ole joutunut siihen "pisteeseen".
Noh, tässä hieman uusimpia kenkä ostoksiani. Ja uskokaa vain, yhdet kengät pelkästään "oikeasta" kaupasta. (Jopas tulee käytettyä noita lainausmerkkejä, mutta se siittä.. niitä kenkiä siis!)

Tässä ensimmäiset, oikein herkullisen väriset. Jotka pyydystin radiokirppikseltä 3 eurolla.
Aivan järkyttävän syötävän näköiset. Pieniä käytön jälkiä näkee, mutta se ei  menoa haittaa!


Nämä ovatkin sitten vähän nuivettuneemmat, mutta tykkäsin tuosta raitakuvioinnista niin paljon ja pullitin näistä vain kyttälän kirppikseltä 1,50 euroa. Ei paha, ei ollenkaan.


Nämä löysin bonus kirppikseltä (onko se yhdyssana?), hintaan 3 euroa. Nää oli jotenkin söpöt.
 


 Tässä sitten neljännet kaunokaiseni. Näiden perässä kirjaimellisesti juoksin. Sovitin niitä Tampereen isommalla H&M kokoa 39, mutta ne osoittautuivat liian suuriksi.. Oli pakko kysyä olisiko pienempää kokoa ja soittivat sitten pienemmälle H&M:lle ja siellähän oli ja laittoivat varaukseen! Ja kello oli varttia vaille kahdeksan kun juoksin kaupungin toisesta päästä toiseen hakemaan kenkiäni, Miikan pudistellessa päätään.. "naiset". :D
Nämä olivat sen 19,90euroa.


 

Tässä uudet kaunokaiseni kauniisti rivissä.


Seuraavassa postauksessa onkin hieman esimakua uudesta mekostani jonka teetän.. ;)
Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Iina kirjoitti...

Oii ihanat pinkit kengät!<3__<3

kastehelmi kirjoitti...

Eikö ookkin! Ihastuin niihin aivan täysin! Sen takia pelastinkin kirppikseltä! ;)