20111117

Asua ja valokuvia

Kotiuduin juuri nuortenteatterin harkoista, ja oon oikeasti niin innoissani. Eli jos jollekkin ei ole vielä valjennut, niin tuun ohjaamaan tulevan nuortenteatteri esityksen. Ja se on ihan huippua. Mua jännittää jo nyt, vaikka ensi-ilta on vasta maaliskuun lopulla. Mutta nautin tästä ohjaushommasta ihan täysillä ja saattaa olla että lähen ens vuonnakin samaan touhuun mukaan, jos vaan saan mahdollisuuden.
Tänään on ollu ihan mahtava päivä kaikinpuolin, vaikka tulikin herätty niin pirun myöhään. No näin mä ripauksen päivänvalosta, ja niillä viimeisillä minuuteilla kerkestiin myös räpsästä päivänasu kuva.


Ei oikeasti, kun kattoo tuota "maisemaa" tuolla takana. Nyt on niin syksy, kun vaan voi olla. Tai ei enää pelkkä syksy, vaan nyt on se syksyn ja talven välivaihe. Sille pitäis olla ihan oma nimikkeensä. Koska syksyllä lehdissä on kauniit värit ja muutenkin todella nättiä, ja talvella taas maa saa kauniin lumipeitteen joka kimaltaa auringonvalon siihen osuessa. Mutta tämä! Tämä kauhea vuodenaika. Ei mitään värejä, ei mitään valkoista, ei mitään joka saisi hymyn ehkä vähäsen edes kaartumaan huulille. Kauheaa ankeutta ja pimeyttä ja koleaa. Tää on ihan perseestä.


Mun ifolorneitsyys meni eilen, nimittäin tilasin viikko sitten sieltä kuvia ja eilen putkahtivat postiluukusta sisälle.


Tuli viime ikean reissulta hamstrattua aika paljon kehyksiä mukaan, ja nyt ne on toki seinällä.. mutta ilman kuvia. :D No nyt on sekin puute korjattu. Tilasin myös aika paljon noita asukuvia mitä on tullu räpsittyä, keksin nimittäin aika hyvän idean.. Siitä EHKÄ joskus myöhemmin  ;)

3 kommenttia:

narrri kirjoitti...

äää sulla on niin ihanat hiukset!

anni kirjoitti...

sul on tosi kiva blogi ja oot tosi nättiki c:

http://loveisalwaysagoodidea.blogspot.com/

Emski kirjoitti...

narrri: ää kiitos! :)
anni: kiitos paljon! :)