20111119

Ostetaan unta

Mulla on niin kuollut olo. Nokkelimmat varmaan veikkailis, että krapsa taitaa painaa. Ehei, tällä kertaa. Vaan pirun huonosti nukuttu yö! No mentiin vasta joskus neljän jälkeen nukkumaan ja jouduin herämään jo kaheksalta, hakemaan kirppiskamat pois kirpparilta. Siinä joskus puol kymmenen maissa kotiuduin siltä reissulta ja menin takasin sänkyyn. En meinannu millään saaha unta, mutta nukahdin kai joskus puol ykstoista. Näin ihan järettömän sairaita horkka-unia, niin ahdistavia ja hyi hel*****. No nyt sitä ollaan pystyssä ja aivan tokkurassa. Mutta palataanpa eiliseen päivään (joka miellytti mua huimasti enemmän kuin tämä alkava päivä). Lätkästäänpä eka asukuvat tiskiin, niin on tärkein hoidettu pois alta.


Huomatkaa tummat silmänaluset, vaikka ei niitä varmaan voinu olla huomaamatta! Oon ollu tosi nuutunu koko tän viikon, ens viikolla täytyy skarpata! Mennä aikasin nukkumaan ja sitä rataa..
Käytiin myös eilen paikallisessa piipahtamassa, jossa Sauli vetäs kaljan naamariin. Itehän tyydyin pelkkään cocacolaan, koska olen vielä tällä tipattomalla, ja loppua ei näy!


3 kommenttia:

Vera kirjoitti...

kiva blogi!

http://vera-mylifeasvera.blogspot.com/

Iida kirjoitti...

onpas sulla kiva blogi ja oot tosi nätti c:
kiva takki sulla muuten! :-D

http://draw-the-line-iida.blogspot.com/

Emski kirjoitti...

Kiitos hirveästi! :)