20111120

Joulu, Joulu!

Hei apua, tuntuu ihan että krapsa painais kovalla kädellä niskaan. Jäätävä olotila. Kaikkein parasta tässä on se, että olin eilen kuskinhommissa ja kyyditsin Saulia. Kyllähän sitä itekin tuli paikallisessa pyörähdettyä, mutta että krapula siitä? Liiasta limsan litkimisestä kenties?
Näissä vetimissä tuli hiihdeltyä eilen.


Uudet conssit löysivät muuten heti tiensä meikän jalkoihin eilen, edes uuden karheutta ei ollut havaittavissa. Vaan istuivat hyvin!
Muuten, tänään kun heräsin, mulle tuli pitkästä aikaa se kaivattu tunne.. Joulu tulee! Ihan huippua ja parasta ja kaikkea. Mulla oli just semmonen olo, että ei oo enää kauaa jouluun. Ja hymy levisi huulista koko mun olemukseen. Joulu on ihana!


Ajattelin mielessäni, että vitsi ulkona on varmaan lunta ja kaikkea mahtavaa. No, lähin sitten käymään kaupassa, ja tää mahtavuuden tunne kaikkosi aika äkäseen.. Noh, lunta ei ollut, mutta auton lasit.. ne oli niin jäässä, että oikein ärsytti. Ja oli kamalaa mennä kylmään autoon ja kokoajan vaan paleli. Että se siitä sitten. Mutta ei se joulun tunne kuitenkaan ihan kaikonnut..


Ja nyt meen kyllä laittamaan meidän partisille jouluvalot! Ja tuolit pitäis viedä sieltä kanssa varastoon, ettei ne mene pilalle talven aikana. :)

5 kommenttia:

Ella kirjoitti...

Tykkään sun blogistasi paljon, Jäin lukijaksi :)

emmi kirjoitti...

oot tosi nätti ja tosi hyvii kuvii sulla :) jään lukemaan

Laura kirjoitti...

äää sul on ihanat hiukset :)

http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

stream kirjoitti...

Aattelin tulla kommentoimaan suoraan sun blogiis koska se ois aika nopeesti hukkunut tonne demiin. Lueskelin näitä sun tekstejäs aika kauan, ja täytyy sanoa että tykkäsin! Jäin suoraan lukemaan, koska jos olisin laittanut suosikkeihin niin sinnehän se olisi unohtunut..

vastavierailulla saa käydä, ei toki ole pakko :--)

http://bitchsbreakdown.blogspot.com

Emski kirjoitti...

Ella: Kiitos paljon, kiva kuulla! :)
emmi: Kiitos! Oi, kiva juttu! :)
Laura:Voi kiitos! :)
stream:Tosi kiva, että tykkäsit! Siisti juttu, että jäit lukemaan tätä! :) Mäpä tuun vierailemaan sinne!