20111112

sek o i lu a ?

Nonniin toista lomapäivää viedään. Nukuin tänään ainakin sataan, ja olo on vieläkin tosi höntti. Poistuin vastentahtoisesti täältä neljänseinän sisältä ainoastaan kauppaan ja alkoon josta kipasin hakemassa isänpäiväks viskipullon :D
Eli asutkaan ei oo ollu mitään kauhean mahtavaa.

Nyt on muuten munkin huuto.net neitsyys menetetty. Enkä ole ollenkaan pettynyt, päivänvastoin. Kukapa voisikaan olla pettynyt, kun paketista ilmestyivät nämä:


Elikkä melodican kangaskassi, joka on sopivan kokoinen! Se mun edellinen oli aivan liian iso. Ja Monkin tunika. Nyt meni muuten kertaheitolla monki-neitsyys myös, eka vaate sieltä koskaanikinä. Alemassa kuvassa tuo paita sitten levitettynä, että näkee paremmin. Tai jotain, huuuuuuah.
Mulle on muuten alkanu tulla semmosia joulufiiliksiä aika-ajoin. Semmosia pieniä sävähdyksiä joulutunnelmasta ja siitä kaikesta. Mutta eihän jouluun edes olekkaan kun vähän reilu kuukaus. Tuntuu oudolta, vastahan se joulu oli.. Tuntuu että vuodet menee aina vaan nopeempaa ja nopeempaa, mitä vanhemmaks tulee. Emmä tiedä.

6 kommenttia:

iida kirjoitti...

voi oot tosi nätti ja sul on kiva blogi! :-)

http://wherestarsshinee.blogspot.com

henna kirjoitti...

ihanat vaatteet :) ja kivan sävysiä kuvia!

Emski kirjoitti...

iida: kiitos! :)
henna: kiitos paljon! :)

RAWR kirjoitti...

mite oikee löydät tuolt huuto.netist noi kivoi juttui? D: ite en löydä ikin mitää vaiks kui etin xd (+ mu koneel ei näy ne kaikki kuvat ._.)

Emski kirjoitti...

RAWR: No yleensä laitan hakuun, esm. jos koitan löytää farkkulegginsseja, niin sitten se sinne hakukenttään. Niin kyllä alkaa tulemaan vaihtoehtoja :) Taikka hakuun gina tricot yms! Aijaa, mulla kyllä näkyy!

Anna kirjoitti...

Kivanolonen blogi sulla ja toi kangaskassi on ihana! :)