20111122

Huuto.net ostoksia

Nonniin, lätkästääs eilisen asukuvat tiskiin.

Neule GT, Villapaita H&M, farkkuleggarit PIECES, kaulahuivi GT, kengät CONVERSE

Mä heräsin tänään ekan kerran kuudelta kun Sauli lähti töihin, nukahdin seittemän aikaan ja kahdeksalta Sauli soittikin ja heräsin kokonaan. No eihän siitä mitään tullut, vaan makasin sohvalla, johon loppupeleissä nukahdin ja heräsin näin puolepäivän jälkeen. Jes. Mä oon nyt näköjään tosi huono näitten unijuttujen kanssa :D
Mutta eniveis, mulle tuli eilen postia. Huuto.netistä. Oon nyt ihan hurahtanut siihen paikkaan, ja kokoajan tekee mieli huutaa jotain. Mutta tällästä kamaa postimies toi eilen ihan ovelle:

 Parit leggarit. Mustat 8e, PIECES. Kivipestyt 6e, Lindex.

 Perushuppari. 0,50. H&M

Lörttöpaita 4e, H&M

Niin siis kaikki on Huuto.netistä erimyyjiltä, paitsi noi kivipestyt leggarit ja harmaa huppari samalta. Kirjotin vaan myös, mistä nuo ovat alkuperiään.
Noh, ei ihan huono tilaus? Ite ainakin tykkään kovasti. Ja itseasiassa toi lörttöpaita esiintyy jo allaolevissa sekoilukuvissa. :D
Kohta pitäis suunnata suihkun kautta käppäileen keskustaan päin, meiltä sinne on hurjat 500m. Että kova lenkki tiedossa, hahhah!
Vaihdoin muuten fonttia, tää on mun mielestä parempi. Kysytääs nyt teiltäkin, mitään mielipiteitä fontista?

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Noniiin, vihdoin sain aikaiseksi tulla arvostelemaan sun blogin, kykenin ekaa kertaa puoleen viikkoon koneelle 40 asteen kuumeen jälkeen, mut tässä sitä nyt ollaan, ja anteeks pieni viivästys :)

Ensin plussaa:
+ Kaunis tyttö
+ Oot ihanan persoonallinen ja tykkään sun tyylistä
+ Kuvien ja tekstin suhde on sopiva
+ Kuvat on hyvälaatuisia ja sopivan kokoisia
+ Fontti on kiva, ei aina perus arial mihin törmää
+ Banneri on oikein kiva!
+ Samoin nimi
+ Tennarirakkaus leimahti sun blogia selaillessa, huomaa kyllä että tykkäät!
+ Sun kirjoitustyyli on tosi koukuttavaa ja jaksoin lukea, jota en oikeesti yleensä jaksa tehdä.. mur
+ Esittelet paljon sun ostoksia

Miinuksia:
- Hmmm, joissaki kuvissa pientä epätarkkuutta

Voi elämä, pakko sanoa et toi miinus oli ihan väkisin revitty, en vaa yksinkertasesti keksiny mitään miinuksia. Tykästyin sun blogiin hirveesti ja voisin kyllä kuvitella lukevani :) en osaa sanoa että mihi voisit panostaa enemmän, koska täällä kaikki näytti melkeinpä täydelliseltä. Aloin muuten miettimään, et kuinka halvemmalla pääsee ku vaikka ostaa huutonetistä ja kirppareilta vaatteita. Noi sun löydöt oli ihan hullun ihania! Mut sori, pistetään kuumehourailujen piikkiin tämmönen sekava ja hehkutteleva arvostelu, toivottavasti kuitenki tykkäät :)

http://blumenwies.webs.com

Emski kirjoitti...

Kiitos aivan ihanasta arvostelusta! :)