20111122

Nyt kokataan!

Tuntuu, että tää päivä on kestänyt jo ikuisuuden. Mutta mitään en oo saanu aikaseks, perus. No sain mä sentään ruokaa tehtyä! Vaikka sekin tahto mennä vähän pelleilyks..


Ja hei, kertokaa mulle miks keittiö näyttää aina hävityksen kauhistukselta kokkailujen jälkeen?


Tai sitten oon jotenkin vaan erityisen mestari sotkemaan.
No, ruoka oli kuitenkin ihan perkeleen hyvää! Vaikka itte sanonki. Tänään ruokalistalla oli nimittäin itse värkättyjä lohkoperunoita ja kanankoipia sipulin kera.


Mä muuten rakastan (siis nimenomaan rakastan) raejuustoa, se on ihan huippua! Se sopii mun mielestä oikeastaan joka ruoan lisukkeeks, paitsi ei tietenkään joidenkin keittojen. Pelkiltään en tykkää syödä, mutta silauksena jonkun kanssa.. oi nam.
Sitten vielä yleistä sekoilua kuvien merkeissä. Ettei kellekkään varmasti jää sellasta käsitystä, että mussa vois piillä joitain fiksuuden merkkejä. Se tieto on nyt julistettu lopullisesti fiktioksi.


Tänään muuten tulee taas ihan mun lemppariohjelma, eli Klikkaa Mua. Jos joku ei oo vielä siihen ohjelmaan hairahtanut, niin suosittelen tsekkaamaan edelliset jaksot netistä.. ja no, sen jälkeen ootte ihan varppina koukussa siihen mun lailla.

3 kommenttia:

Jasmine kirjoitti...

Sulla on oikeesti ihan täydelliset hiukset! :)

Sofia kirjoitti...

Tradam, raejuusto sopii mainiosti esimerkiksi jauhelihakeiton kanssa pieninä tai suurina määrinä ripoteltuna pinnalle. ;)

Emski kirjoitti...

Kiitos kauheasti Jasmine, vaikken ite hiuksistani oikein tykkääkkään! Ja Sofia, JAUHELIHAKEITTOON? Tätä täytyy kyllä kokeilla! :D