20111101

I'm back

Heipoudou vaan, oon nimittäin taas täällä. Oon tosi pahoillani tästä postailutauosta, mutta siihenkin löytyy syynsä, josta nyt en ihan hirveesti oo täällä blogin puolella puhunu.
Eli tää alko jo kesällä.. kauhea mahakipu kokoajan, aina kun söi, juoksi.. aina sattu mahaan. Tottakai mua alko pidemmän päälle hieman ihmetyttämään mikä nyt on oikein vialla, ja kävinkin yksityisellä, enkä oikein saanut vastausta. No sitten n.kuukaus sitten se kipu ylty niin pahaks, etten pystyny enää kävelemään ja sitten se olikin jo menoa.. nimittäin suoraan Jyväskylän keskussairaalaan osastolle, ja tippaan. Siellä olin neljä päivää, kävin varjoainekuvissa, ultrassa kerkesin jo käymään yksityisellä yms. Kaikki lääkärit oli ihan ymmällään ja on vähän vieläkin. No luultavasti mulla sitten oli joku vatsakalvontulehdus ja suolistotulehduskin tuli vielä siihen samaan syssyyn. Että semmosta, mutta nyt alkaa olla jo paranemaan päin.
Tällä hetkellä mun paras kaveri on maitohappobakteeritabut. Ja luojalle kiitos niistä!
Oon ollu sen takia niin väsynyt, että ensinnäkään en jaksanut päivitellä ja toisekseen.. ei ollut mitään päiviteltävää. Nimittäin mun useamman päivän asu oli colleget ja joku lörttöpaita.
Nää kuvat on sitten jo eiliseltä.Jotkut tarkkasilmäset saattavat jopa huomata, että nyt se huone mitä sillon pitkään mainostin on vihdoinkin valmis. Me siis saatiin meidän loputtomalta näyttävä remppa loppuun ja tulos on nyt tämä. Ohan se vielä vähän keskeneräinen.. esimerkiks taulut on kyllä paikallaan, mutta kuvia niissä ei tosin vielä ole :D
Oon ihan tyytyväinen tuloksiin, vielä pieniä juttuja pitää lisäillä niin se on bueno!
Oon muuten lähössä taas ens lauantaina luultavimmin tamperelle kirppiskierrokselle, en malta odottaa!

2 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Heeei jee, oot täällä taas. :) Tätä on odotettu. :) Toi ensimmäinen kuva on uskomattoman hieno. Tykkään!

-Sohvi

Emski kirjoitti...

Kyllä, täällä ollaan taas! :) Kiitos paljon! :)