20111124

Black Sabbath, haluan lipun!

Nyt ärsyttää ihan todenteolla. Heräsin nimittäin tänä aamuna kahdeksalta, ja kiiruhdin ennen yhdeksää jo ärrälle, jos saisin haltuuni Black Sabbathin keikkaliput. Ja ykshän sieltä irtos, mutta oisin tarvinnu kaks.. Nyt kyrsii todenteolla. Kaikki liput myytiin loppuun 16 minuutissa. Tää on niin vääryyttä. Saisinpa vielä jostain sen yhden lipun käsiini! Ja kaikista naurettavinta on, että jengi myy Huuto.net:issä niitä lippuja 400e kappalehinnalla. Ärsyttää, että pitää hamstrata niitä lippuja, että voi myydä Huuto.net:issä hulppeilla hinnoilla. Jos näitä taulapäitä ei olisi, olisi vielä moni oikea fani saanut liput keikalle. Ihmisen suurta idiotismia, joka nyt aina johtuu rahasta. Mutta joo, eilisiin kuviin.


Taas pieniä vilahduksia tästä meidän ns."rokkihuoneesta". Päällä esiintyy Huuto.net:istä ostetut farkkuleggarit, paidan tai topin ostopaikasta ei tietoa, ja huivi nyt on ollu mun perus vaatekaappikamaa jo kauan.Tänään pitäis viedä toi mun koppi (toiselta nimetään auto) katsastukseen, katotaan meneekö läpi! Veikkauksia pystyyn.. ite lyön kympin vetoa, ettei mene. Se on jo kyllä niin aikansa elänyt.
Huusin muuten taas vaihteeks uudet converset Huuto.netistä, tällä kertaa ne kantavat liilan väriä. Ne on aika kivat. Jos joku ei ole jo asiaa sisäistänyt, oon aivan heikkona converseihin. Ja no, muutenkin tennareihin. En ees oikein tykkää korkokengistä, enkä kyllä osaa edes kävellä niillä. Kerran erehdyin laittamaan baari-illaksi 12cm korot jalkaan, häpeän sitä iltaa vieläkin.. kaaduin varmaan sata kertaa, ja näky ei muutenkaan ollu mikää silmiä mairitteleva :D Jessus.
Mutta joo, meikä lähtee nyt viemään sitä autoa sinne katsastukseen.

6 kommenttia:

annujjau kirjoitti...

Hei kiitos kommentista jonka jätit blogiini :) Sinunki blogi vaikuttaa tosi mielenkiintoselle, tiiä vaikka rupeen tässä seurailemaan jossain vaiheessa :)

PahaLapsi. kirjoitti...

oijoi mite täys levyhylly :0 <3

Emski kirjoitti...

Joo, kyllähän noita levyjä tuppaa olemaan! :)

Emski kirjoitti...

Niin ja annujjau, rupee ihmeessä seuraileen! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan räikeet seinät! :) Mistä moinen idea?

Emski kirjoitti...

Saulin idea :)