20111117

Paketti H&M

Nyt menee kyllä kaikki vähän plörinäksi, nimittäin heräsin vasta nyt. Oon nyt siis ekaa viikkoa lomalla, ja nyt on unirytmit jo päin ******. Mitenköhän se aina meneekään niin, että valvoo yömyöhään ja nukkuu pitkälle päivää? Miksei se vois olla niin, että menis aikasin nukkumaan ja heräis aikasin. En ymmärrä. Kun tässä menee nyt kyllä kaikki päivät ihan penkin alle. Varsinkin kun nyt tulee pimeää niin aikasin, niin tuntuu ettei tässä kerkeä päivänvaloa edes näkemäänkään :D
Taisin jo eilen mainitakkin, että mulle tuli H&M paketti. Jonka sisältöön olen jossain määrin todella tyytyväinen. Sieltä putkahti nämä:



Noi kengät on tosi hyvät, ja just kun mun jalkaan. Mutta tuo takki.. Se on kokoa 158 (tilasin sen lasten osastolta :D), ja oma koko ois 156. Mutta pienempi koko tosta oli sitten 154, niin otin varman päälle ja tilasin isommalla koolla. No en nyt tiiäkkään oliko se kauhean hyvä plääni. Nimittäin takki on muuten tosi hyvä päällä, mutta se pussittuu hieman tolta alaselästä. Ja sen verran, että se häiritsee mua itseäni. Nyt oon ongelman edessä, koska takkia ei tosiaan oo mun kokosena.. mutta toi kuosi on aivan mahtava ja takki itessään muutekin, tuota vikaa lukuunottamatta. Joten aattelin käydä näyttämässä sitä huomenna Saulin äidille, jos se osais vaikka fiksata sen niin että se ois hyvä mulle. Täytyy samalla ottaa yks paitatunikakin mukaan, kun sitä pitäis vähän lyhentää. Siitä kyllä koitan suoriutua itse.
Läväytän tähän nyt vielä eilisen kuvasaldon, joka jäi aika köyhäksi.


6 kommenttia:

anna kirjoitti...

kiva blogi ja ihana banneri !!

:)
http://a-nnan.blogspot.com/

henna kirjoitti...

kivan näkönen takki :)

fallen angel kirjoitti...

Ihana blogi ja kivoja kuvia! :)

http://veitsen-tera.blogspot.com

ps. jään piiloseuraamaan ;)

Delal kirjoitti...

Kivat noi kengät :-))

Anonyymi kirjoitti...

kivoja ostoksia ja kiva blogi! todellaki jään seurailemaan :)

http://jannuli.blogspot.com/

Emski kirjoitti...

anna:Kiitos kauheasti!
henna: on joo, kuosi varsinkin :)
fallen angel: voi kiitos!
Delal: niin on!
Jenni: Kiitos hirveästi, kiva kuulla! :)